Keşfet

Satılık Balıklar, Karidesler Sohal Tang, Emperor Angel Etc.

batukhan

Yeni Üye
Ad Soyad
Batuhan Meto
     Merhaba arkadaşlar,

Bazılarınızın bildiği üzere akvaryumumu yurtdışına taşınacağım için bozuyorum. Mercanları bitirdim. Şimdi üzülerek balıklara geçiyorum. Umarım yeni evleri iyi olur :) )

Balıklarımın hepsi kuru /donmuş her yemi yer. Bazıları ilk kurulumdan beri bende. En yeni balığım ise 6 aydır bende. Oldukça sağlıklı iyi beslenmiş formlu balıklardır, Ki gelen giden arkadaşlar bilir balıklarımı :) Neyse reklamları geçiyorum :) ))

Emperor Angelfish         XL Adult      Tamamen renklerini almış durumda, 25 cm civarı            600 TL

Sohal Tang                      L                                                                                                          500 TL

Purple Tang                    XL                                                                                                        400 TL

Yellow Tang                     L                                                                                                          200 TL

1 Erkek, 1 dişi anthias                                                                                                                 100 TL

Filefish ( Aiptasia ve kuru yem yer )                                                                                             100 TL

Ufak boy Aslan balığı                                                                                                                     80 TL

True Percula                    M-L                                                                                                        50 TL

Çift Azure Damsel                                                                                                                          50 TL

Fire shrimp                       L                                                                                                            50 TL

Boxer shrimp                    L                                                                                                            50 TL

Balıklar Mecidiyeköy'den teslim arkadaşlar.

Küçük balıkları maalesef kayaların bir kısmı satılmadan yakalamam mümkün değil. Kapanla deneriz tabii ki yine de. 

Telefonumdan ya da mesajla ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim

0532 544 68 22

Batuhan Meto

Kardeşim reklamları geçme bence ben devam ediyorum. :)   Gördüğüm en sağlıklı ve besili balıklar arkadaşlar.Batuhan o sohal tangi gördüğümde kesinlikle bu balıktan alacağım dedim biliyorsun ve küçük bir sohal sahibi oldum sayende. :)  Şayet akvaryumum büyük olmuş olsaydı asla hiçbirini kaçırmazdım.

Hayırlı satışlar dilerim kardeşim.

Sağ ol Alicim :) Teşekkürler. Beşiktaş'a geleceğim yanına ona göre ! :) )

Gun icinde eklemeye calisacagim

LD0ZnQo.jpg

1NRS8ks.jpg

IihTMRG.jpg

Güncel

Tum canlilar satilmistir. Tesekkurler

Konu görüntüleyen kullanıcılar