batukhan
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Batuhan Meto
Merhaba arkadaşlar,
Bazılarınızın bildiği üzere akvaryumumu yurtdışına taşınacağım için bozuyorum. Mercanları bitirdim. Şimdi üzülerek balıklara geçiyorum. Umarım yeni evleri iyi olur )
Balıklarımın hepsi kuru /donmuş her yemi yer. Bazıları ilk kurulumdan beri bende. En yeni balığım ise 6 aydır bende. Oldukça sağlıklı iyi beslenmiş formlu balıklardır, Ki gelen giden arkadaşlar bilir balıklarımı Neyse reklamları geçiyorum ))
Emperor Angelfish XL Adult Tamamen renklerini almış durumda, 25 cm civarı 600 TL
Sohal Tang L 500 TL
Purple Tang XL 400 TL
Yellow Tang L 200 TL
1 Erkek, 1 dişi anthias 100 TL
Filefish ( Aiptasia ve kuru yem yer ) 100 TL
Ufak boy Aslan balığı 80 TL
True Percula M-L 50 TL
Çift Azure Damsel 50 TL
Fire shrimp L 50 TL
Boxer shrimp L 50 TL
Balıklar Mecidiyeköy'den teslim arkadaşlar.
Küçük balıkları maalesef kayaların bir kısmı satılmadan yakalamam mümkün değil. Kapanla deneriz tabii ki yine de.
Telefonumdan ya da mesajla ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim
0532 544 68 22
Batuhan Meto
Bazılarınızın bildiği üzere akvaryumumu yurtdışına taşınacağım için bozuyorum. Mercanları bitirdim. Şimdi üzülerek balıklara geçiyorum. Umarım yeni evleri iyi olur )
Balıklarımın hepsi kuru /donmuş her yemi yer. Bazıları ilk kurulumdan beri bende. En yeni balığım ise 6 aydır bende. Oldukça sağlıklı iyi beslenmiş formlu balıklardır, Ki gelen giden arkadaşlar bilir balıklarımı Neyse reklamları geçiyorum ))
Emperor Angelfish XL Adult Tamamen renklerini almış durumda, 25 cm civarı 600 TL
Sohal Tang L 500 TL
Purple Tang XL 400 TL
Yellow Tang L 200 TL
1 Erkek, 1 dişi anthias 100 TL
Filefish ( Aiptasia ve kuru yem yer ) 100 TL
Ufak boy Aslan balığı 80 TL
True Percula M-L 50 TL
Çift Azure Damsel 50 TL
Fire shrimp L 50 TL
Boxer shrimp L 50 TL
Balıklar Mecidiyeköy'den teslim arkadaşlar.
Küçük balıkları maalesef kayaların bir kısmı satılmadan yakalamam mümkün değil. Kapanla deneriz tabii ki yine de.
Telefonumdan ya da mesajla ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim
0532 544 68 22
Batuhan Meto