Keşfet

Satılık Birçok Malzeme, Garaj Satışı :)

fixxxxxer

Yeni Üye
Ad Soyad
Özgün Dönmez
1 - Eheim Liberty 200

Çok temiz hatasız durumda şelale filtre,

Serisinin en yüksek kapasitelisi, saatte 760 litre çevirme kapasitesine sahip,

200 litreye kadar akvaryumlarda kullanılabilir, (110 litre tuzlu su akvaryumunda kullandım ve pırıl pırıl tutuyordu)

Saatte 240 ile 760 litre arasında ayarlanabilir akış hızı,

Filtre, normalde değiştirilebilir kullan-at kartuşlarla kullanılmak üzere tasarlanmıştır, ancak Türkiye'de filtrenin kendisi bile bulunamadığı gibi kartuşları da bulunmamaktadır! Dolayısıyla, diğer bütün şelale filtrelerde olduğu gibi kartuşların etrafına elyaf sararak kullandım, bu şekilde orijinali gibi iş görüyor (orijinal kartuşun tek farkı elyafın karbonlu olmasıdır, isteyen file karbonları da filtreye ekleyebilir.)

Mil seramik değil, 316 paslanmaz çeliktir, tatlı veya tuzlu suda asla zarar görmez, dolayısıyla ömürlüktür. Filtre kesinlikle "ALMAN" malıdır, Türkiye'de satılan Eheim ürünleri gibi Çin malı değildir.

Filtre sadece 4 watt elektrik tüketmektedir, dolayısıyla aynı işi yapan iç veya dış filtrelere veya çin malı şelale filtrelere kıyasla inanılmaz ekonomiktir.

Fiyat 50 TL dir.

2 - Jager 100 watt ısıtıcı

Alman malı Jager marka 100 watt ısıtıcı, az kullanılmış, hatasız, pırıl pırıl ve tüm aksesuarlarıyla.

Fiyat 25 TL'dir.

3 - Seio M250 dalga motoru.

Seio m250 saatte 1000 litre kapasiteli dalga motoru, temiz.

Vantuzlarını kaybettim, plastik asma aparatı durmaktadır.

Fiyat 25 TL dir

4 - Prodac, Prodacontrol akvaryum termostatı

Prodac, "ProdaControl" Akvarum termostatı, az kullanılmış, temiz, hatasız.

Bu ürünün asıl kullanım amacı büyük ölçekli profesyonel termostatsız ısıtıcıların hatasız bir şekilde açılıp-kapanmasını sağlamaktır.

Herhangi bir termostatlı ısıtıcıyla kullanarak güvenlik düzeyinizi artırabilirsiniz, öte yandan termostat ısıtıcıdan uzağa konumlandırılabildiğinden çok daha sağlıklı bir ısı ölçümü yapabilirsiniz.

0.5 derece hata payıyla çalışır ve 500 watt'lık cihazları açıp kapatabilir.

Ben bu ürünü bir röle ile "ters" çalıştırıp tuzlu su akvarumumun soğutma düzeneğini çalıştırmak için kullandım. Röle ile anahtarlayabileceğiniz akım miktarı "1250" watt'tır, röle, hem ısıtıcı, hem soğutucu için aynı anda kullanılabilir.

Orijinal İtalyan malıdır.

Türkiye'de bulmanız imkansızdır.

Sadece termostat 50 TL, eğer benim yaptığım gibi röle ile kullanmak isterseniz fiyat "finder" ya da "omron" marka röle ve kablo düzeneğiyle birlikte 65 liradır.

5 - Sylvania T8 az kullanılmış ampuller

İki adet sylvania coralstar actinic mavi t8 ampul - 18'er watt - 60'ar cm boy

Bir adet sylvania aquastar 10000 kelvin beyaz t8 ampul - 18 watt - 60 cm boy

ampuller 4 ay civarında kullanılmıştır, 8-9 ay daha sağlıklı ömürleri devam etmektedir.

üç ampulün sıfır fiyatı 75 tl dir.

yanında bir adet elektronik balast hediye ediyorum.

kendi kullandığım armatürden çıkardım, metal-halide armatüre geçtiğim için ihtiyacım kalmadı

t5 ampuller gibi özel armatür ve balast istemediğinden ekonomiklerdir, akvaryumların orijinal armatürlerine sorunsuz takabilirsiniz, ama eski tip balast + starter yerine elektronik balast kullanırsanız lamba ömrü açısından daha iyi olur.

balastın tanesi 5 liradır, bir ampulünki de benden hediye, 25 + 10 35 liraya tuzlu su akvaryumunuzu profesyonelce aydınlatabilirsiniz...

İstanbul içi elden teslim yapılır, PTT kargo ile hesaplı yollanır, kargo alıcıya aittir.

Daha hızlı sonuç almak için telefon ediniz, siteyi sürekli kontrol edemiyorum : 0533 632 45 20 - Özgün Dönmez

Ürünlerin fotoğrafları aşağıdadır :

<a target="_blank" href=" src=" border="0"/></a><br>

Günceldir.

Günceldir, Eheim liberty 200 şelale filtre satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar