Keşfet

Satılık Blue Zoa Frag

bin_meh

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet
dsc02187ow2.jpg

dsc02259nr0.jpg

yukarda ana koloninin resmi isteyenlere frag verebilirim ortası mavi kenarlar yeşil orta göbek sarı turuncu gibi

10 kafa 25 ytl

20 kafa 40 ytl

30 kafa 60 ytl

isterseniz taşa yapışmış olarak verebilirim.japonla yapıştırmadığım için taşa tutunması birkaç gün sürmekte. isterseniz taşsızda olabilir

cevapladım

bu arada istanbul suadiyedeyim

kargoyla gönderme imkanınız varmı???

saygılar

malesef

yav arkadaşlar biraz yavaş bana zoa kalmıycak şimdi :D

kargo ile gönderebilecekseniz bende talibim :) ( tabi size de kalırsa...)

herhalde bu tür satışlar hep istanbul bölgesi için olduğu sürece bu tür güzel zoa lara sahip olamayacağız

malesef sehır dısına yollayamıyorum

şuanlık ilanı durduruyorum daha sonra tekrar başlatırım öm ile şuana kadar ulaşanlarınkini değerlendiricem

yeni istekler daha sonra

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bana da 20 kafa frag taşlı yaparsan sevinirim. Hep sen mi benden alacakasın, bir tane de ben alayım :) Ne zaman yaparsan kabulumdur. Yaptığında haber verirsin :)

Merhaba,

Bende 20 li talep ediyorum kaya üzerinde olabilir mi?

Slm

arkadaşlar şuanlık satışı durdurdum en kısa zamanda tekrar başlıycak biraz toplasın polipler kendilerini :D

arkadaşlar fiyatlarda hata yapmışım bundan sonraki satışlarda fiyatı biraz yükselticem. konuşup anlaştığım arkadaşlar için fiyat değişmemiştir.

talep olupta fiyatı yükselteceğim :) :( :(: denmesi uygun gelmedi hayırlı satışlar....

hakan bey böyle düşündüğünüz için gerçekten üzüldüm... kesinlikle böyle bir düşüncem yoktu.

arkadaşlar fiyatlarda hata yapmışım bundan sonraki satışlarda fiyatı biraz yükselticem. konuşup anlaştığım arkadaşlar için fiyat değişmemiştir.
Düşüncenizi bilemem yazdıklarınızı okuyunca bu fikre kapıldım . Fiyatı yükselteceğim demişsiniz Selamlar saygılar.. ilk defa gördüm fiyatı yükselteni .. :( indirim yapanları gördüm de

Konu görüntüleyen kullanıcılar