Keşfet

Satılık Boxer Shrimp

mrhusnu

Yeni Üye
Ad Soyad
Hüsnü Tellioğlu
Arkadaşlar Barış beyden aldığım gayet sağlıklı L boy boksör karidesimi tanka çok büyük geldiğinden satıyorum.Zaten resimdede görüceksiniz baya bir büyük geldi.Purple fire goby ilede takas edebilirim.Teslim yeri olarak sadece elden olmak kaydı ile İstanbul Bahçelievler ve Bakırköyden teslim edebilirim.

Fiyat:40TL

img1013w.jpg

img1026w.jpg

güncel

güncel...

zoa takası yapalım isterseniz..

Açıklamada belirttiğim balık dışında takas düşünmüyorum.Saygılar...

PARDON YAZIYI OKUMADIM..

30TL OK .DERSENİZ BUGÜN GELİP ALAYIM. SİZDE İSTEDİĞİNİZ BALIĞI ALMIŞ OLURSUNUZ.

Ya süpermiş arkadaşım...Tam istediğim gibi..Keşke otobüse verme imkanın olsa hemen alırdım..Ama siz genede bir düşünün eğer ötobüse verme imkanınız var ise ÇANAKKALE ye yollarsanız bende hemen alırım..Paranızıda hemen banka hesabınıza çıkarım

telefonum 0545 631 11 99 iyi günler

Fazıl Bey o fiyata olmaz maalesef;Alper Bey bu soğuk havalarda o riski alamam sadece elden teslim.

Güncel...

Ya süpermiş arkadaşım...Tam istediğim gibi..Keşke otobüse verme imkanın olsa hemen alırdım..Ama siz genede bir düşünün eğer ötobüse verme imkanınız var ise ÇANAKKALE ye yollarsanız bende hemen alırım..Paranızıda hemen banka hesabınıza çıkarımtelefonum 0545 631 11 99 iyi günler

2 alternatif sundum olmadı .kısmet değilmiş alacak arkadaşa hayırlı olsun. güle güle büyütsün.

L boy demekle tam boy ne oluyor? Teşekkürler.

lkı boxer aynı tankta olsa kacırmazdım :)

Arkadaşlar güncel...

Husnu bey yanlıs anlamayın ama l boya gelmıs bır boxer'ın omrunun bır kısmını gerıde bırakmıs oldugu asıkar. aynı zamanda akvaryumcuda da s-m boylarını 40 tl'ye bulabılecegımızı goz onunde bulundurursak ıstedıgınız fıyat bıraz cok gıbı.

ıstersenız 30 tl verebılırım.

Ö.M attım Cüneyt Bey

Güncel 35 TL !

güncel 35 Türk Lirası

YA ARKADAŞIM YOLLA BEN ALAYIM OTOBÜSE VERECEKSİN GÜZEL GÜZEL GELECEK.....

güncel...

Konu görüntüleyen kullanıcılar