Keşfet

Satılık Boyu Tl 450 1 Aylık Tertemiz

Sefa Ö.

Aktif Üye
Ad Soyad
Sefa ÖZKAN
Arkadaşlar tankın resimleri imzamdaki linkde mevcuttur.Tankda hiç bir eksik ,kapağında bozukluk, kapağının ayaklığında kırıklık, gedik CİZİKKK dahi yoktur.Bütün parçaları ilk günden fakrsızdır.Aydınlatmaları ,p.s performansı, ısıtıcısı geri dönüşte ses dahi yoktur ayrıca UV Filtre hiç kullanılmadı 12w UV mevcuttur.1 ay kullandım Faturası ve orjinal kutusu ile gönderilecektir.Fatura adıma kesilmiştir.475TL civarı almıştım kargo masrafları felan saymıyorum.0 fiyatları 530TL den başlıyor .Daha tertemizdir.%100 hobici garantisi.Sehbası yoktur.Sehbaları 190TL den başlıyor o fiyatada verilmez zaten kargoyla 250Yi buluyor malesef.

Kısa bir özetle özellikleri:

P.S mevcutur gayet performanslı 60LT bir tank için çok başarılı
Aydınlatmalar ise bütün mercanlarımı dikine değil enine doğru büyüttü ve fragladı hepsini diyebilirim beyazlar 10.000k+10,000k yosun yapmayan toplam 36w PL orjinal aydınlatması+2 adet fanları mevcuttur.(AYDINLATMALARIN BALASTLARI PHİLİPS markadır)
%100 camdır ve tek camdır.Boyunun akvaryumlarında en dikkat ve göz alıcı camıdır.
Arkadan sumpludur geri dönüşün debisini kısıp çoğaltabiliyorsunuz.Istıcısı orjinal ıstıcıdır.Gece lambası mevcuttur.
Tamı tamına 58LİTre civarı 40*48*46h dır.Ben çok memnunum satma gereğim yeni aldığım balıklara ufak geldi bi nepzede olsa büyütmek istiyorum.

Fiyatı Pazarlıksız 400TL dir
.Ankara içi elden veya alıcı ödemeli mesuluyet kabul edilmeden otobus/Kargo yapılır.Otobüsler genele 30 40 TL alırken kargo şirketleri ayağınza kadar bi 60 TL kadar alabilirler.(KARGO ŞİRKETİNE KENDİM GÖTÜRÜP VERECEĞİM BANADA FİRMADAN ZATEN KARGO İLE GELDİ SIKINTI OLMADAN TERTEMİZ GELDİ)Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Alıcıya şimdiden hayırlı olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu akvaryuma baya emek vermiştiniz sefa bey, güzelde olmuştu. yazık olcak bunca emeğe...

Bu akvaryuma baya emek vermiştiniz sefa bey, güzelde olmuştu. yazık olcak bunca emeğe...
Akvaryumu dağıtmıyorum Erol bey.Malesef son aldığım canlılarımdan dolayı ufak gelmeye başladı bi 100LT ye felan çıkmayı planlıyorum tank hazır o yüzden bunuda pazartesiye kadar satmayı düşünüyorum.Bütün canlılarım kayalarım kumum herşeyimle aktarma yapacağım yeni tanka :)

Akvaryumu dağıtmıyorum Erol bey.Malesef son aldığım canlılarımdan dolayı ufak gelmeye başladı bi 100LT ye felan çıkmayı planlıyorum tank hazır o yüzden bunuda pazartesiye kadar satmayı düşünüyorum.Bütün canlılarım kayalarım kumum herşeyimle aktarma yapacağım yeni tanka :)
o zaman yeni tankınızda başarılar :) fotoları bekliyor olacağız :)

Bu hafta içi halletmeye çalışacağım.Evdekiler kızacak ama değecek kesinlikle :)
Sefa bey sizin boyu tl 450 tanktan bende şuan kullanıyorum. sizin tankta xenia vardı dimi ? ben daha hiç mercan girişi yapmadım. 1 kök xenia alıp giriş yapayım diorum. boyu tl 450 de tecrübe ettiniz sorun oldumu xenia bakımı? önerirmisiniz ?

Sefa bey sizin boyu tl 450 tanktan bende şuan kullanıyorum. sizin tankta xenia vardı dimi ? ben daha hiç mercan girişi yapmadım. 1 kök xenia alıp giriş yapayım diorum. boyu tl 450 de tecrübe ettiniz sorun oldumu xenia bakımı? önerirmisiniz ?
Xenia bence nano mercanı.Çok sarar ama inanın nitratı emdikleri söyleniyor tankımdaki nitrat 2--5 arası sabit.Bazen açmıyorlar çok az acıyorlar değişik canlılar hepsi pumping yapmıyorlar.

Xenia bence nano mercanı.Çok sarar ama inanın nitratı emdikleri söyleniyor tankımdaki nitrat 2--5 arası sabit.Bazen açmıyorlar çok az acıyorlar değişik canlılar hepsi pumping yapmıyorlar.
hızlı ürüyolarmı peki ? tank komple xenia olmasın :)

tavsiye edermisiniz alayım mı ? alırsam 1 kök alcam zaten 5-6 kafa falan

SATILMIŞTIR.

Alacak arkadaştan cevap gelmediği için tekrar güncel 400TL. 

0534 512 61 04 

89NRyA.jpg
n5J0BR.jpg

GÜNCEL

Bazı dostlarımız 0 fiyatı 530TL olan akvaryuma 1 aylık fiyatı için 400TL çok diyorlar. son fiyatımı 380TL yapıyorum.

0534 512 61 04 

Arkadaşlar bazı dostlarımız tatlı su boyu tl450 ile tuzlu su boyu tl 450 yi karıştırıyorlar.Tuzlu su akv. kutusunda mercan kayalıkları vardır.Tatlı su ise kapağı kırmızı ve içinde b itkiler vardır.Tatlı su akv. 350TL iken tuzlu su akv. 575TL dir.Bu ürünle 0 ürünün arasında 195TL fark vardır.

Güncel 380TL...

Konu görüntüleyen kullanıcılar