Sefa Ö.
Aktif Üye
- Ad Soyad
- Sefa ÖZKAN
Arkadaşlar tankın resimleri imzamdaki linkde mevcuttur.Tankda hiç bir eksik ,kapağında bozukluk, kapağının ayaklığında kırıklık, gedik CİZİKKK dahi yoktur.Bütün parçaları ilk günden fakrsızdır.Aydınlatmaları ,p.s performansı, ısıtıcısı geri dönüşte ses dahi yoktur ayrıca UV Filtre hiç kullanılmadı 12w UV mevcuttur.1 ay kullandım Faturası ve orjinal kutusu ile gönderilecektir.Fatura adıma kesilmiştir.475TL civarı almıştım kargo masrafları felan saymıyorum.0 fiyatları 530TL den başlıyor .Daha tertemizdir.%100 hobici garantisi.Sehbası yoktur.Sehbaları 190TL den başlıyor o fiyatada verilmez zaten kargoyla 250Yi buluyor malesef.
Kısa bir özetle özellikleri:
P.S mevcutur gayet performanslı 60LT bir tank için çok başarılı
Aydınlatmalar ise bütün mercanlarımı dikine değil enine doğru büyüttü ve fragladı hepsini diyebilirim beyazlar 10.000k+10,000k yosun yapmayan toplam 36w PL orjinal aydınlatması+2 adet fanları mevcuttur.(AYDINLATMALARIN BALASTLARI PHİLİPS markadır)
%100 camdır ve tek camdır.Boyunun akvaryumlarında en dikkat ve göz alıcı camıdır.
Arkadan sumpludur geri dönüşün debisini kısıp çoğaltabiliyorsunuz.Istıcısı orjinal ıstıcıdır.Gece lambası mevcuttur.
Tamı tamına 58LİTre civarı 40*48*46h dır.Ben çok memnunum satma gereğim yeni aldığım balıklara ufak geldi bi nepzede olsa büyütmek istiyorum.
Fiyatı Pazarlıksız 400TL dir
.Ankara içi elden veya alıcı ödemeli mesuluyet kabul edilmeden otobus/Kargo yapılır.Otobüsler genele 30 40 TL alırken kargo şirketleri ayağınza kadar bi 60 TL kadar alabilirler.(KARGO ŞİRKETİNE KENDİM GÖTÜRÜP VERECEĞİM BANADA FİRMADAN ZATEN KARGO İLE GELDİ SIKINTI OLMADAN TERTEMİZ GELDİ)Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Alıcıya şimdiden hayırlı olsun.
Kısa bir özetle özellikleri:
P.S mevcutur gayet performanslı 60LT bir tank için çok başarılı
Aydınlatmalar ise bütün mercanlarımı dikine değil enine doğru büyüttü ve fragladı hepsini diyebilirim beyazlar 10.000k+10,000k yosun yapmayan toplam 36w PL orjinal aydınlatması+2 adet fanları mevcuttur.(AYDINLATMALARIN BALASTLARI PHİLİPS markadır)
%100 camdır ve tek camdır.Boyunun akvaryumlarında en dikkat ve göz alıcı camıdır.
Arkadan sumpludur geri dönüşün debisini kısıp çoğaltabiliyorsunuz.Istıcısı orjinal ıstıcıdır.Gece lambası mevcuttur.
Tamı tamına 58LİTre civarı 40*48*46h dır.Ben çok memnunum satma gereğim yeni aldığım balıklara ufak geldi bi nepzede olsa büyütmek istiyorum.
Fiyatı Pazarlıksız 400TL dir
.Ankara içi elden veya alıcı ödemeli mesuluyet kabul edilmeden otobus/Kargo yapılır.Otobüsler genele 30 40 TL alırken kargo şirketleri ayağınza kadar bi 60 TL kadar alabilirler.(KARGO ŞİRKETİNE KENDİM GÖTÜRÜP VERECEĞİM BANADA FİRMADAN ZATEN KARGO İLE GELDİ SIKINTI OLMADAN TERTEMİZ GELDİ)Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Alıcıya şimdiden hayırlı olsun.
Moderatör tarafında düzenlendi: