Keşfet

Satılık Brain Coral Ve Pembe Ganiopora

tristan

Yeni Üye
Ad Soyad
Kutlu
Sağlıklı canlılardır. Ganiopora yüzlerce kafadır. Brain ise kırmızı yeşil tonlarındadır.

Ganiopora 100 tl

Brain coral 100 tl

Kargo malesef yapılamamaktadır. Bebeğimiz olduğundan evden görerek teslimde yapılamamaktadır. Ortak nokta levent yada Mecidiyeköy olabilir.

Kutlu 530 3045129

Fotoğrafları en kısa zamanda yükleyeceğim.

Allah Bağışlasın Kutlu , analı babalı büyütsün

1810e6e5ccea2b73845c0b09c3a978cc.jpg

Daha açmadan dandik tabletle ancak bu kadar çekilebiliyor.

Ama renkleri inanın fotoğraftakinden çok daha güzel

Not: ikisini birden alana yüz kafa civarında zoa hediye edilecektir.

Ayrıca canlılar Faruk Gürsoy beyfendinindir. Akvaryumunu alabilmek için canlılarıda böyle emanet alıp satmak durumunda kaldım. Alacak kişi Faruk beyin hesabına ücretini yatırıp canlıları benden teslim alabilir...

Ben kendisinden çok güzel canlılar almıştım, her ne kadar baş belası çıksalar da çok sağlıklılar. Özellikle Brain için daha iyi ışıkla bir fotoğraf görmek isterim.

Ben kendisinden çok güzel canlılar almıştım, her ne kadar baş belası çıksalar da çok sağlıklılar. Özellikle Brain için daha iyi ışıkla bir fotoğraf görmek isterim.
Toygar bey;

Canlılar bana ait değil. Satın aldığım akvaryumun içindeydiler bunlarıda satmak amacıyla emanet almıştım. Brain coralı 1-2 kişi istedi ama şehir dışı olunca yollayamadım. Ganiopora ise açmış fotosunu isteyenler oldu. Benim suyum sıfır, zaten biraz nazlı canlı. Aynı akvaryumda, yeri dahi değişse 8-10 gün açmayan bi canlı. Bende 1 cm kadar uzadılar en fazla. Bu yüzden foto yollayamadım ve oda satılmadı. 

Bu arada Faruk bey (canlıların asıl sahibi) bunları benim satın almam için uygunda bi fiyat istemişti ama akvaryum yeni olduğundan tırmış, bi an önce satıp kurtulmak, Faruk beyede parasını vermek istemiştim ama artık satmayacağım. Canlılar benim : :) Çünkü özellikle brain coral muhteşem ötesi renklere sahip ve benim suyumada alıştı. Ganiopora için biraz daha zaman var sanırım ama oda çok sağlıklı görünüyor. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlan pasiftir, satıştan vazgeçilmiştir :)  

Konu görüntüleyen kullanıcılar