Keşfet

Satılık Brain Coral Ve Tridacna Crocea Clam

koirai

Yeni Üye
Ad Soyad
Koray
Biri green diğeri rose olmak üzere iki adet open brainim tekli fiyatı 140TL çift fiyatı 250 TL

Uploaded with

Uploaded with

Tridacna crocea clam.... 170 TL (10-11 cm arası)

Uploaded with

Yanliz brain den ziyade doughnut coral olmasin canlilariniz.

Open brainler de doughnut coral lardaki gibi kesici yukariya dogru iskelet olmaz.

İsiklarinizi kapattiginiz zaman dikkat edin besleme tentakullerinin oldugu yerde 20 e yakin dis gibi cikintilar goreceksiniz.

Buarada yesil olan cok guzel.

brainlerle veya doughnutlarlı almak istiyorum pm attım ...

iyi satışlar

Eşref Bey, siz yazdıktan sonra baktım, dediğinize daha çok benziyorlar :) teşekkürler...

şehir dışı gönderim yapabilirmisiniz

eğer olursa tridacnayı alırım

Daha önce şehir dışına hiç göndermedim. Çokta cesaret edemiyorum açıkçası... Bide tridacna olunca :/, yapışık olduğu tabladan ayrılırsa 2-3 güne ölür. bildiğiniz bir yöntem var ise denerim...

Daha önce şehir dışına hiç göndermedim. Çokta cesaret edemiyorum açıkçası... Bide tridacna olunca :/, yapışık olduğu tabladan ayrılırsa 2-3 güne ölür. bildiğiniz bir yöntem var ise denerim...
açıkçası bende yeniyim tridacna konusunda forumda bilen arkadaşlar varda bilgi yazarsa sevinirim almak istiyorum

benim tek bildiğim yol otobüs ile yollamak

Bulundugu tabakadan yapistigi yere yakinn olan bir yerden kirip yapistigi kaya ile alin,kesinlikle bulundugu tabakadan clami ayirmaya cslismayin.

Paketleme: paketlerken ilk once kalin bir naylon veya posete koyun agiz tarafi naylonun altina gelecek sekilde (tepeasagi) tabiricaizse,suyu kabugunun yarisina kadarda koyabilirsiniz yapistigi tasa kadarda onemli degil agiz tarafi suda kalsin yeter.

Clami koydugunuz sert olan naylonu vakum yapar gibi suyun akmayacagi sekilde kagit katlar gibi katlayip 2.ve3.posete aktarip strafor kutuyada koyarsaniz clam sag salim satin alan kisiye gider.

açıkçası bende yeniyim tridacna konusunda forumda bilen arkadaşlar varda bilgi yazarsa sevinirim almak istiyorum

benim tek bildiğim yol otobüs ile yollamak

Nerede ikamet ediyorsunuz..? Riski kabul ediyorsaniz gondermeyi deniyecegim. Sevgiler....

Brainler Sevgin Bey'e satilmistir. Kendisine tesekkur ederim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koray bey çok teşekkür ederim.

canlıların renkleri çok güzel , ikiside çok güzel açtı ..

kayseriye yollayabilirmisiniz

paektlemeyi çok iyi yapabilirseniz gelir diye tahmin ediyorum

Tridacna canaltunbayrak isimli arkadaşa satılmıştır.. Kendisine teşekkür ederim alış-veriş i için. Eger fiyat belirleyebilirsem euphyllia larımıda satıcam bilginize. Ama biri varki 25 kafalı bir eupyhillia! ona fiyat biçemiyorum...

Konu görüntüleyen kullanıcılar