Keşfet

Satilik Canli Artemia(Brine Shrimp)

darkblue

Yeni Üye
Ad Soyad
yusuf mirza
KENDİ YETİŞTİRMEKTE OLDUGUM 5-10 mm ARASINDA YETİŞKİN ARTEMİA SATMAKTAYIM.EGER YETERLİ TALEP OLURSA DEVAMLI YETİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.GÖNDERECEGİM ARTEMİA LİTRESİ GAYET YOGUNDUR.TESLİMATI ELDEN YAHUT KARGO İLE YAPABİLİRİM.ELDEN TESLİMAT İÇİN HAFTA İÇİ YAHUT HAFTA SONU METRO GÜZARGAHI(YENİBOSNA,MERTER,AKSARAY,EMİNÖNÜ) BENİM İÇİN UYGUNDUR...KARGO İLE GÖNDERİMLERDE KARSIDAN ÖDEMELİ İLE GÖNDERİRİM,KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.BALIKLARINIZ,DENİZ ATLARINIZ,CANLILARINIZ BAYRAM ETSİN :D

1 LİTRE YETİŞKİN ARTEMİA 20 TL.

NOT:YARIN ARTEMİALARIN FOTOGRAF VE VİDEOSUNU KOYUCAM...

işte artemialarımın resimleri

PEKİ ARKADAŞLAR ARTEMİALARIN FİYATINI İNDİRDİM HERKEZ ALSIN DİYE 1 LT 10 TL DAHA NE YAPAYIM YANİ

1 LT 10 TL

selam,

denemek icin 3lt alabilirim. adres?

saygılar

Deniz.
BEN BAYRAMPAŞA OTURUYORUM FAKAT DEDİĞİM GİBİ HERHANGİ BİR METRO İSTASYONUNDA BULUŞABİLİRİZ.SİZE HANGİSİ UYGUNSA?

Artemia salina, Tuzlu göl sularında,göllerinde, yaşayan bir tür eklembacaklıdır.Tuz karidesleriolarak da bilinirler. Akvaryumculukta yavru balıkların beslenmesinde çok değerli bir canlı yemdir. Artemia ile beslenen balıkların renkleri canlılaşır üremeyi çok hızlı bir şekilde geliştirir ve büyümelerini hızlandırır.artemia bir canlı yemdir akvaryum balıklarında çok iyi vitamin mineralleri içermekte olup balıklarınız sağlıklı büyümesine yardımcı olur ve balıklarınızı en iyi şekilde üremesini ve en iyi boylara getirmek için çok sağlık iyi bir canlı yemdir. Artemia kullanıcıları canlı yemden çok faydasını görmüştür memnunlardır ve herkese tavsiye etmişlerdir.özellikle ana vatanı malawi gölü olup cichlid ler bu tür canlı yemlerle beslenip hayatta kalmayı başarıyorlar bu yüzden malawi gölü bu canlı yem sayesinde balıklarda hızlı büyüme ve çabuk üreme meydana geliyor.Özellikle balık üreticilerin en çok kullandığı yemlerden biridir 1.5 ay veya 2 ayda balıklarını çok iyi bir şekilde boylandırıp satış haline getirebiliyorlar şimdi sırada ev hobicileri var aylarca balıklarını büyümelerini bekleye son artemia sayesinde kendi evinde yavru aldıkları balıkları inanılmaz derecede büyütmek ve üremesini kolaylaştırmak için bir canlı yemdir

merhaba bende 5 lt kadar almak istiyorum,nerede buluşuruz?

tesekkurler

arkadasımızdan canlı yemleri aldım ve gayet saglıklılar.

sıradan bir kapta 2gun beklemelerine ragmen hala canlılar.

kendisine basarılar diler, porsiyonları biraz daha buyutmesini temenni ederim.

deniz.

tesekkurler

arkadasımızdan canlı yemleri aldım ve gayet saglıklılar.

sıradan bir kapta 2gun beklemelerine ragmen hala canlılar.

kendisine basarılar diler, porsiyonları biraz daha buyutmesini temenni ederim.

deniz.
teşekkurler deniz abi,canlılarınıza afiyet olsun.porsiyon olayını düzenlicem,bi dahaki sefere canlılar cok daha yogun olucak...

yusuf bey sizden aldıgım artemiaların yogunlugu gayet iyiymiş,canlılarınızın besin degeri gercekten cok yüksekmiş,.mercanlarım ve baliklarım sayenizde guzel bi ziyefet çektiler.hobycilere bulunduğunuz yardım ve katkıdan dolayı çok teşekkür ederim.

Yusuf bey merhaba

cep numaranızı ö m atarsanız konuşalım ben surekli almak isterim .

BEŞİKTAŞ yol güzargahınızdamı acaba

güncel...

Konu görüntüleyen kullanıcılar