Keşfet

Satılık Canlı Kaya

efb

Yeni Üye
Ad Soyad
Ercan ÇINAR
Slm akv fazla gelen 55-60 kg arası canlı kayayı 200ytl den veriyorum ihtiyacı olan arkadaslara duyurulur.

Slm parca parca alım istegi artar ise verebilirim yoksa hepsini birden vermeyi dusunuyorum

Ercan bey ,

Benim 10 kg kadar ihtiyacım var , İstanbulda nerdesiniz.

Selamlar ,

Ercan bey ,

Benim 10 kg kadar ihtiyacım var , İstanbulda nerdesiniz.

Selamlar ,
Çengelköy natoyolu uzerinde oturuyorum ama bahsettigim gibi parca parca alımlar artar ise verebilirim

Ercan bey eğer önümüzdeki hafta sonu tesli etmeyi düşünürseniz ve canlıkayalarda aiptasia gibi bir zararlı canlı mevcut değilse ben tamamına talibim.Eğer birde özelden resim gönderebilirseniz çok memnun olurum.

Ercan bey eğer önümüzdeki hafta sonu tesli etmeyi düşünürseniz ve canlıkayalarda aiptasia gibi bir zararlı canlı mevcut değilse ben tamamına talibim.Eğer birde özelden resim gönderebilirseniz çok memnun olurum.
Slm genel bir mail gonderiyorum resimleri ekte gorebilirsiniz.

Not:Resimleri sabah cektim ama tarih formatına dikket etmemisim :(

Ercan bey kayaları şuan içerisinde canlıların bulunduğu bir akvaryuma koyacağım için kovalarda beklemesi halinde sistem için ciddi sorun çıkartacağından akvaryumda bekleme şansı yoksa alamam ancak çalışan bir sistemde beklemesi halinde alabilirim.

tekrar yine sormak istiyorum çünkü mesajınızda aiptasia vb. zararlı olup olmadığını belirtmemişsiniz. bu tür bir zararlı mevcutmu?

bana 40 kg kadar lazım.kargoyla gönderebilirmisiniz.

Ercan bey kayaları şuan içerisinde canlıların bulunduğu bir akvaryuma koyacağım için kovalarda beklemesi halinde sistem için ciddi sorun çıkartacağından akvaryumda bekleme şansı yoksa alamam ancak çalışan bir sistemde beklemesi halinde alabilirim.

tekrar yine sormak istiyorum çünkü mesajınızda aiptasia vb. zararlı olup olmadığını belirtmemişsiniz. bu tür bir zararlı mevcutmu?
Slm bu yukte canlı kaya eklemesi yapıp sistemimde sorun yasamadım diyen olucagını sanmıyorum cunki oturmus bir akv ancak canlıları aryı bir yere alıp bu kayaları ekliyebilirsin yani kovada dursa bile yada akv fark etmiyecek cunki akv tuz oranı ve sistem buyuklugu kucuklugu gibi etkenler sistemin calısmasını olumsuz sekilde etkileyecektir ve ayrıca eklemek istiyorum kayalarda aiptasia yok.

bana 40 kg kadar lazım.kargoyla gönderebilirmisiniz.
Slm kargoyla nereye yollanılacak nerede ikamet ediyorsunuz?

denizlide oturuyorum.

özel mesaj attım.oradaki numaradan ulasabilirsiniz.

elinzde kaya kaldımı?bende haftaya pazar kuruyorum inşallah banada lazım 50 kg kadar bende alıcam arkadaşlar. akvaryumu kurduktan sonra canlı kaya koyabilirmiyim bir problem olurmu acaba

Konu görüntüleyen kullanıcılar