Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ercan bey eğer önümüzdeki hafta sonu tesli etmeyi düşünürseniz ve canlıkayalarda aiptasia gibi bir zararlı canlı mevcut değilse ben tamamına talibim.Eğer birde özelden resim gönderebilirseniz çok memnun olurum.
Ercan bey eğer önümüzdeki hafta sonu tesli etmeyi düşünürseniz ve canlıkayalarda aiptasia gibi bir zararlı canlı mevcut değilse ben tamamına talibim.Eğer birde özelden resim gönderebilirseniz çok memnun olurum.
Ercan bey kayaları şuan içerisinde canlıların bulunduğu bir akvaryuma koyacağım için kovalarda beklemesi halinde sistem için ciddi sorun çıkartacağından akvaryumda bekleme şansı yoksa alamam ancak çalışan bir sistemde beklemesi halinde alabilirim.
tekrar yine sormak istiyorum çünkü mesajınızda aiptasia vb. zararlı olup olmadığını belirtmemişsiniz. bu tür bir zararlı mevcutmu?
Ercan bey kayaları şuan içerisinde canlıların bulunduğu bir akvaryuma koyacağım için kovalarda beklemesi halinde sistem için ciddi sorun çıkartacağından akvaryumda bekleme şansı yoksa alamam ancak çalışan bir sistemde beklemesi halinde alabilirim.
tekrar yine sormak istiyorum çünkü mesajınızda aiptasia vb. zararlı olup olmadığını belirtmemişsiniz. bu tür bir zararlı mevcutmu?
Slm bu yukte canlı kaya eklemesi yapıp sistemimde sorun yasamadım diyen olucagını sanmıyorum cunki oturmus bir akv ancak canlıları aryı bir yere alıp bu kayaları ekliyebilirsin yani kovada dursa bile yada akv fark etmiyecek cunki akv tuz oranı ve sistem buyuklugu kucuklugu gibi etkenler sistemin calısmasını olumsuz sekilde etkileyecektir ve ayrıca eklemek istiyorum kayalarda aiptasia yok.
elinzde kaya kaldımı?bende haftaya pazar kuruyorum inşallah banada lazım 50 kg kadar bende alıcam arkadaşlar. akvaryumu kurduktan sonra canlı kaya koyabilirmiyim bir problem olurmu acaba