Keşfet

Satılık Canlı Kayalar

nicotine034

Yeni Üye
Ad Soyad
Ersin İPEK
Akvaryumumdaki kaya dekorasyonunu değiştirdiğimden dolayı 50 kg civarı canlı kaya fazlam var.Kayalar akvaryumumda 1 seneden fazla durmaktadır ve üzerileri koralin alg kaplıdır.50 kg den fazlası var eksiği yoktur.

Kilosu 4 Ytl dir.

Elden teslim.

Yer:Başakşehir-İkitelli/İstanbul

Merhaba,

Daha önce hiç bakır kullanıldımı? Aiptasi varmı? Birde kayalar büyük bir kaç parçamı yoksa irili ufaklı pek çokmu? Resim koymanız mümkünmü? Kayaların orjini nedir? Şu an kayalar nerde bulunmakta ve muhafaza edilmektedir?

Merhaba,

Daha önce hiç bakır kullanıldımı? Aiptasi varmı? Birde kayalar büyük bir kaç parçamı yoksa irili ufaklı pek çokmu? Resim koymanız mümkünmü? Kayaların orjini nedir? Şu an kayalar nerde bulunmakta ve muhafaza edilmektedir?
Daha önce hiç bakır kullanmadım.Aiptasa hiç rastlamadım 1 senedir.Kayalarda büyük 2 adet parça var diğerleri irili ufak.Kayaları teknik akvaryumdan almıştım sanıyorum sarozdan çıkartılma.Kayalar kovada akvaryumdan çıkan su değişimden çıkan suyun içerisinde muhaffaza edilmekte.
dsc00082gy2.jpg

Canlı kayaların tamamı ( hagop ) nick li arkadaşımıza ayrılmıştır...İlgilenen herkese teşekkürler.

Eğer satın alınmazsa lütfen hepsini bana ayırın.

Canlı kayalar satılmıştır...

Hayırlı olsun :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar