Keşfet

Satılık Canlılar Ve Canlı Kaya( Yerli Ve Fiji)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
   Arkadaşım hobiyi bırakacağı için balıkları ve canlı kayaları satılıktır

M boy blue tang 4 aydır tankta beyaz benek vs. hiçbir sorunu yoktur hertürlü kuru yemi yemektedir fiyatı 90 lira

m boy temizlikçi karides 45 lira

ml boyda kum yıldızı beyaz gri renkte 45 lira

8 kg yerli canlı kaya 1 yıllık kaliteli oturmuş kayadır herhangi zararlı aiptasia vs. zararlı canlı barındırmamakta kayalardır kgmı 7.5 liradan vericek (toplamda 8 kgmı 60 lira)

2.100 g canlı fiji kaya 50 lira tamamı, ayrıca kayaların tamamını alana 7 kg canlı kumu hediye olarak vericek

kendisi forum kullanmadığı gündüzde çalıştığı için ilan için benle iletişime geçebilirsiniz ö.m veya 05449088469 cep numaramdan ulaşabilirsiniz

ilandaki canlıların ve kayaların toplu alış fiyatı 250 liradır.

Kendisiyle telefondan görüştüğüm için fotoğraf yok şuan için fakat tüm canlılara ve kayalara kefilim su değişimi vs. rutin bakımlardan sıkıldığı için akvaryumu bozma kararı almış.

Ankara da olsanız hepsını almıstım cunku tam benım eksıgım olan canlılar ve ekıpmanlar..hayırlı satıslar..

Kadir Bey selamlar

Fiji kaya dediğiniz Ekstrem Akvaryumun sattığı kayalardan mı acaba?

Her tarafta Fiji ilanı görüyorum ancak buna denk gelemedim henüz :)

Kadir Bey selamlar

Fiji kaya dediğiniz Ekstrem Akvaryumun sattığı kayalardan mı acaba?

Her tarafta Fiji ilanı görüyorum ancak buna denk gelemedim henüz :)
Brunch yani dallı olandan değil düz fiji zamanında Ergün abiden almıştım 2 kg olarak extrem akvaryumdakiler kg olarak 55 lira modeli geçecek bir şey olmadığı için 2 kgmını 50 liraya çok zor yani brunch olanı

Blue tang verilmiştir diğer canlılar günceldir.

Kayaların ve görüntüleyebildiğim canlıların fotoğraflarını ekliyorum

dlmg.jpg

i04b.jpg

pqw5.jpg

2 kglık fiji kaya (şuan çalışan sistemde canlıdır, foto kuru halde iken çekilmişti)

vyib.jpg

Güncel fiyat listesi

m boy Temizlikçi karides 40 lira

ml boy kum deniz yıldızı (avuç içi çapında) 40 lira

8 kg yerli canlı kaya 60 lira

2100 gr fiji kaya 50 lira olarak günceldir, blue tang Aykut Özkan abime verilmiştir.

Brunch yani dallı olandan değil düz fiji zamanında Ergün abiden almıştım 2 kg olarak extrem akvaryumdakiler kg olarak 55 lira modeli geçecek bir şey olmadığı için 2 kgmını 50 liraya çok zor yani brunch olanı
Anladım Kadir Bey teşekkürler.

2100 gr fiji kaya 50 lira olarak günceldir,

ml boy kum deniz yıldızı (avuç içi çapında) 40 lira, satıldımı acaba 

2100 gr fiji kaya 50 lira olarak günceldir,

Arkadaşım hobiyi bırakacağı için balıkları ve canlı kayaları satılıktır

M boy blue tang 4 aydır tankta beyaz benek vs. hiçbir sorunu yoktur hertürlü kuru yemi yemektedir fiyatı 90 lira

m boy temizlikçi karides 45 lira

ml boyda kum yıldızı beyaz gri renkte 45 lira

8 kg yerli canlı kaya 1 yıllık kaliteli oturmuş kayadır herhangi zararlı aiptasia vs. zararlı canlı barındırmamakta kayalardır kgmı 7.5 liradan vericek (toplamda 8 kgmı 60 lira)

2.100 g canlı fiji kaya 50 lira tamamı, ayrıca kayaların tamamını alana 7 kg canlı kumu hediye olarak vericek

kendisi forum kullanmadığı gündüzde çalıştığı için ilan için benle iletişime geçebilirsiniz ö.m veya 05449088469 cep numaramdan ulaşabilirsiniz

ilandaki canlıların ve kayaların toplu alış fiyatı 250 liradır.

Kendisiyle telefondan görüştüğüm için fotoğraf yok şuan için fakat tüm canlılara ve kayalara kefilim su değişimi vs. rutin bakımlardan sıkıldığı için akvaryumu bozma kararı almış.
Fiji kayasinim guncel resmi varmi.?

Konu görüntüleyen kullanıcılar