Keşfet

Satılık Çeşitli Mercanlar

Tyler Durden

Yeni Üye
Ad Soyad
Onur
 Lemon Ganiopora 100 TL Fosforlu ve açtığında çok güzel görünümlü 

Fosfor yeşil açınca bir yumruktan büyük Hammer Coral 150  TL

2 adet Brain Coral ve ikiside bilinen renk ve türün dışında Pembe Beyaz Yeşil renkli 150 TL  Lacivert Kırmızı Yeşil renkli olan 180 TL

Star Polip kayası çay tabağından büyük ve çok güzel bir görünüme sahip 80 TL

Kolları yeşil uçları pembe Torch Coral 100 tl 

Arkadaşlar bu gün ne yaptıysam sitede sorun mu var yoksa sorun bende mi bilmiyorum ama eklediğim her resime boyut yüksek diyerek onay vermiyor, forumd konularım var canlıları görebilirisiniz, gayet sağlıklı ve hepsi özenle seçilmiş özel renk ve kondisyonda dır.İsteyene resimleri Whatssaptan yollayabilirim..

Avcılar teslimdir, metrobüs güzergahında sadece avrupa yakası yakın duraklarda buluşulabilir yada gelip alınmalıdır.Kargo gönderme yapmıyorum..

SAYGILAR

Onur

0541 655 1905

Moderatör tarafında düzenlendi:
2b64p0.jpg

2crvr11.jpg

eqnkf7.jpg

syqp8w.jpg

aev8y8.jpg

34o8v3a.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı satışlar Onur Abi. Bizzat gördüm canlıları çok sağlıklı ve görünenden daha büyükler :)

Eyvallah Olcayım, hayırlısı Akvaryum gitti sıra bu kalanlarda :)

Lemon Ganiopora Yarına kadar rezerv..

BU BİR İHBARDIR FORUM YÖNETİCİLERİNİN VE FORUMDAKİ SPONSORLARIN DİKKATİNE 

İLANI YAYINLAYAN ARKADAŞI  AVCILARDA PETSHOP SAHİBİDİR KENDİSİNİ HOBİCİ GİBİ GÖSTEREREK FORUMDA SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞMAKTADIR BİLİNEN BİR GERÇEK VARKİ FORUMDA SPONSORLAR YILLIK AİDATLAR VEREREK FORUMDA REKLAMLARINI VE CANLILARINI SATMAYA ÇALIŞMAKTADIRLAR O ZAMAN BU ARKADAŞLARDA BOŞU BOŞUNA AİDAT YATIRMASINLAR BURDA İLAN KOYARAK SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞSINLAR BU YAPILAN KURNAZLIĞIN FORUM YÖNETİCİLERİNİN GEREĞİNİ YAPMASINI VE SPONSOR ARKADAŞLARINDA KONUNUN TAKİPÇİSİ OLMASINI DİLİYORUM 

SAYGILARIMLA

BU BİR İHBARDIR FORUM YÖNETİCİLERİNİN VE FORUMDAKİ SPONSORLARIN DİKKATİNE 

İLANI YAYINLAYAN ARKADAŞI  AVCILARDA PETSHOP SAHİBİDİR KENDİSİNİ HOBİCİ GİBİ GÖSTEREREK FORUMDA SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞMAKTADIR BİLİNEN BİR GERÇEK VARKİ FORUMDA SPONSORLAR YILLIK AİDATLAR VEREREK FORUMDA REKLAMLARINI VE CANLILARINI SATMAYA ÇALIŞMAKTADIRLAR O ZAMAN BU ARKADAŞLARDA BOŞU BOŞUNA AİDAT YATIRMASINLAR BURDA İLAN KOYARAK SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞSINLAR BU YAPILAN KURNAZLIĞIN FORUM YÖNETİCİLERİNİN GEREĞİNİ YAPMASINI VE SPONSOR ARKADAŞLARINDA KONUNUN TAKİPÇİSİ OLMASINI DİLİYORUM 

SAYGILARIMLA

Sen benim konumu istersen bi incele burası ev mi dükkan mı gör ondan sonra geyik yap, bahse konu ilanda bir arkadaşımın dükkanında ürün olduğu zaten yazıyor, kaldıki gelip alınmasını söylemişim ben salakmıyım o riske gireyim bu linkleri tek tek incele ondan sonra iftira at, senin kim olduğunuda biliyorum merak etme..

<BU İLK KURULUMUM

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=37095

BUDA İŞİ ÖĞRENDİKTEN SONRA YAPTIĞIM KURULUM

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=38433

BİRDE SON KONUDA MERCANLARI BİR İNCELE BAKALIM İLANA KOYDUKLARIMLA AYNI MI DEĞİL Mİ DİYE ??

Bir şey daha var, hadi burası benim dükkanım ya arkadaş adam demezmi dükkanına bir geleyimde bakayım diye bahse konu dükkanda deniz akvaryumu birtane şov olarak kurulmuş ne set var nede başkabirşey bekle onunda resmini ekleyeceğim..Ben tüm bunları göze alıp adamı çağıracak kadar safmıyım ?? 

<BUDA BAHSE KONU DÜKKANDA OLAN TANK VE BENİM KALAN MERCANLARIMIN RESMİ ZATEN İLANDA YAKIN ÇEKİMDE RESİMLER BELLİ !!

24n2mtj.jpg

Satmamdaki gerekçeli nedenimi bilen biliyor, ama bu senin pis iftiran nedeni ile umarım sen beteri ile karşılaşırsın..

bir konu daha var bir takım ürünleriö özel msj yoluyla nereden aldığım soruldu bende cevapladım madem ben satıcıyım yöneticer o konuşmalarınızı bir incelesinler cevap olarak ne yazmışım??

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar... Konu içerisindeki çirkin iftirayı yeni farketmiş bulunmaktayım ve şaşkınlık içerisinde okudum.. Saygı değer yönetici ve moderatör arkadaşlar BAHSİ geçen DÜKKAN bana aittir.. Onur ise benim arkadaşım dostumdan öte KARDEŞİM gibidir.. 17 senelik bir mazimiz vardır kardeşimle.. Ve onur bazı sebeplerden dolayı evindeki akvaryumunu bozmak zorunda kalınca DÜKKANIMDA bulunan show tankıma canlılarını satılana kadar koymayı rica etti tabiki bende kardeşimi kırmadım..Onur'a bu çirkin iftirayı atan arkadaşın amacı neydi bilemiyorum ama forumdaki sponsorluktan ve sponsor olan firmalardan tabiki benimde haberim var.. Lakin dükkanımda Tuzlu  su üzerine ciddi bir malzeme ve canlı satışım olmadığı için gerek duymadım.. Yoksa bu yaşımıza kadar ticaretmizi AHLAKIYLA yapmış bulunmaktayım.. Eğer birgün dükkanımda TUZLU SU EKİPMANLARI ve CANLI satışı düşünürsem.. Ozaman Resif Bölgesinden sponsrlugumu alırım kimsenin şüpesi olmasın.. Bahsi geçen dükkanın sahibi benim ve sevgili YÖNETİCİ arkadaşlar egerki üyeliğim boyunca bu kurallara aykırı bir işlemim olduysa hiç durmadan üyeliğim silinebilir.. Bende kendince bu işe merak sarmış ve sizler gibi bir hobici olarak uğraşıyorum..  Konuyu görüp okuyan YÖNETİCLERDEN gereken incelemelerin yapılmasını rica ederim..  Onur'um  hayırlı satışlar dilerim kardeşim.. O canlıları almak için nerelere gittiğini ne yollar teptiğini ben biliyorum... Bu asılsız basit seylerle canını sıkma kardeşim.. Umarım sorunlar çözülür çözülmez yeniden bir tank yaparsın.. Gördüğüm en iyi hobicilerden birisin sen kardeşim...

eyvallah kardeşim, ya boş ver kuş kafalıyı kim olduğunu tahmin ediyorum ama ispat edemiyorum elbet yakalarım kaldı ki o olarak varsayımla konuşayım en azından ben karı gibi bir başkasınon ticari belgesiyle koliyle yazdırıp, malzeme alıp burada hobiciyim diye satacak kadar değilim..Hatta adı çok çok az kalır yani aklımdakini sen düşün artık..Ulan verdiğim ürünler ikinci el, hafi sıfır ürün satarım sürekli yeni yeni ilan veririm tamamda bu kadar karı kılıklı yaklaşım nasıl olur anlamıyorum, ya ben senin tahmin ettiğim kişi olduğunu bir öğreneyim başka birşey istemiyorum..

KÖRLERLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR SİZİNKİ AYNI SÖZE UYUYOR DOĞRUSU ARAŞTIRMALARIMDA FORUMDA AVCILAR DA İKAMET EDENLERLE YAPILAN GÖRÜŞMEDE BİRKAÇ KİŞİ İLE ORTAKLI BİR PETSHOP SAHİBİ OLDUĞUNUZ BİLGİSİNE ULAŞTIM BURDA İŞTE TANKIMI BOZUYORUM ADI ALTINDA ARKADAŞIMIN DÜKKANINA CANLILARI KOYDUM TAMAMEN VE KÜLLÜYEN YALANDIR SONUÇTA İSTER SET OLSUN İSTER 50*50 TANK OLSUN AYNI KAPIYA ÇIKIYOR ETİK OLMAYAN BİR YÖNTEMLE SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ FORUMDA AİDAT ÖDEYEN SPONSORLARIDA BALTALAMIŞ OLUYORSUNUZ BÖYLELİKLE BU SÜREÇ ARTIK BENİ İLGİLENDİRMİYOR BEN ETİK OLMAYAN BİR DAVRANIŞ FORUMDA PAYLAŞTIM BUNDAN SONRASI YÖNETİCİLERİN İNSİYATİFİNDE KENDİLERİ BİLİR 

bende onu diyorum işte gözlüklerinin numarasını değiştir istersen o akvaryum benim evimdeki akvaryum ve fazıl abiden aldığım akvaryum hakaretmi ediyim sana onlar sıfır ürün değil anlamıyomusun sen benim dükkanım olsa nolur olmasa nolur ben kalkıp sıfır ürün koyarım satarım o ayrı, bende kedime ait ürünlerimi koymuşum oraya fiyatlatı ortada hepsi ikinci el bunun dükkanla ilgisine ne? Madrm dükkanım diyosun ne satmışım dükkanımdan bakayım benim nerede çalıştığımı ne iş yaptığımı yada neden sattığımı sana yada bir başkasına açıklamak zorunda değilim, kaldıki bilen biliyor zaten..he şimdi açık konuşuyorum yüreğinde birazcık erkeklik varsa herkezi kandıran adı dolandırıcıya çıkan osmanım ben de gerisi önemli değil, sonra ben yapacağımı yaparım zaten..oldu ki oysan seni fazıl abide bilir adm de bilir şafakda bilir..tekrar söylüyorum o dükkan benim olsa dahi bu satılan ürünler kimseyi ilgilendirmez çünkü o ürünler ikinci el ve evimde, satma nedenim eşimin doğum nedeni ile 4 ay çalışamayacağı ve maddi olarak bir süre beni idare edeceği içindir..Ben avcılardan Onur sende açıkca söyle kimliğini asıl üyeliğini açıkla kimseyi zan altında bırakmamayım belkide düşündüğüm şahıs değilsindir adama yanlış yapmamayım..!!!

selam arkadaşlar onur ailevi seveplerden hobiye ara verdi balıkları ve mercanlarını akvaryumcu arkadaşının tankına koyup satışı ordan yapmakta bilginize

Onur Abi Boşver Böyle kimliği belli olmayan insanları, halk dilinde herkes ne olduklarını biliyor bunların. ! Ben Bir hobici olarak Onur abinin evinden canlıda aldım kendisi benim evimden canlı aldı tamamen hobi olarak ilgilendiği akvaryumuna.. Evet Bazı özel sebepleri var bunu kimseye açıklamak zorunda değil. ama mecburiyetten açıklamasını yapmış kendisi. insanları bu duruma düşürmekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum bırakın bu karalama oyunlarını.  

Neyse ben konuma dönüyorum,  Lemon Ganiopora satıldı diğerleri güncel arkadaşlar..

Fosfor yeşil açınca bir yumruktan büyük Hammer Coral 150  TL

2 adet Brain Coral ve ikiside bilinen renk ve türün dışında Pembe Beyaz Yeşil renkli 150 TL  Lacivert Kırmızı Yeşil renkli olan 180 TL

Star Polip kayası çay tabağından büyük ve çok güzel bir görünüme sahip 80 TL

Kolları yeşil uçları pembe Torch Coral 100 tl 

Konu görüntüleyen kullanıcılar