Keşfet

Satılık Cleaner+sixline+damsel + Hediyeli

ysaslan

Yeni Üye
Ad Soyad
Sercan ASLAN
cleaner karides 40 tl m boy süper temizlik yapar attığınız hiç bir yem boşa gitmez :)

sixline wrasse 45 tl bristle wormlardan kurtulmak istiyorsanız mükemmel çözüm.

electricblue damsel 20 tl diğer balıklarla herhangi bir kavgasını veya agresiv davranışını görmedim. akvaryuma yaklaştığım zaman zaman hemen suyun üst kısımlarına gelip yem bekler.

cleaner ve sixline ı alan arkadaşa damsel ve türünü bilmediğim kesinlikle hiç bir şeye zararı bulunmayan ufak bir balık hediyedir.

7 cm üzerinde 10-15 kafa arası fosforlu button polip frağı 20 tl

fosforlu yeşil mushroom 4 cm lik 4 kafa kafa başı 20 tl hızlı büyürler recordia yumaya benzeyen yapıları vardır tek tek elle beslenirse çok hızlı büyüyüp çoğalırlar. 4 kafayı beraber alan arkadaşa bütün kafalar 60 tl

25 kg civarı canlı kaya büyük parçalar halinde 160 tl canlı kayaların üstünde iki farklı tür fosforlu button polipler, galaxy coral frag, yeşil beyaz çizgili mushroom, mor mushroomlari, mavi clove polip kafaları, xena kafaları hediye olarak bırakılacaktır. Zararlı herhangi bir canlı yoktur. isteyen evime gelip gorup alabilir.

hepsini almak isteyen arkadaşa 320 tl ye hepsi verilecektir ve hepsini alan arkadaşa uzak mesafe olmadıkça taşımada yardımcı olurum.

İstanbul içi elden teslim edebilirim. izmitten isteyen arkadaşlara belli zamanlarda izmitende teslim edebilirim. toptan alanlara öncelik verilecektir. siteden devamlı kontrol edemiyorum Ö M ile ulaşırsanız daha iyi olur.

karıdes ne zamandır tankınızda

En sonunda ben İstanbul'a döncem ben alcam onları o olacak Sercan :) demedi deme :) Hala satılmamış sanırım

En sonunda ben İstanbul'a döncem ben alcam onları o olacak Sercan :) demedi deme :) Hala satılmamış sanırım
:D aslında sen karides istiyordun sana ayırmayı düşünüyordum ama dün akşam bir arkadaşa karides ve polip satıldı.

SIXLINE wrasse 45 tl bristle wormlardan kurtulmak istiyorsanız mükemmel çözüm.

electricblue DAMSEL 20 tl diğer balıklarla herhangi bir kavgasını veya agresiv davranışını görmedim. akvaryuma yaklaştığım zaman zaman hemen suyun üst kısımlarına gelip yem bekler.

SIXLINE + DAMSEL ve türünü bilmediğim kesinlikle hiç bir şeye zararı bulunmayan ufak bir balık hediyesiyle 55 tl

fosforlu yeşil mushroom 4 cm lik 4 kafa kafa başı 20 tl hızlı büyürler recordia yumaya benzeyen yapıları vardır tek tek elle beslenirse çok hızlı büyüyüp çoğalırlar. çok dayanıklı canlılardır. 4 kafayı beraber alan arkadaşa bütün kafalar 60 tl

25 kg civarı canlı kaya büyük parçalar halinde 160 tl canlı kayaların üstünde iki farklı tür fosforlu button polipler, galaxy coral frag, yeşil beyaz çizgili mushroom, mor mushroomlari, mavi clove polip kafaları, xena kafaları ve pembe sünger hediye olarak bırakılacaktır. Zararlı herhangi bir canlı yoktur. isteyen evime gelip gorup alabilir. resmini görmek isteyen arkadaşlara resim gönderebilirim.

hepsini almak isteyen arkadaşa 275 tl ye hepsi verilecektir ve hepsini alan arkadaşa cevizlibağa uzak mesafe olmadıkça yardımcı olurum.

İstanbul içi elden teslim edebilirim. izmitten isteyen arkadaşlara belli zamanlarda izmitende teslim edebilirim. toptan alanlara öncelik verilecektir. siteden devamlı kontrol edemiyorum Ö M ile ulaşırsanız daha iyi olur.

Aman satılsında önemli değil abi benimki espri :) Hayırlısı olsun :)

electricblue DAMSEL 20 tl diğer balıklarla herhangi bir kavgasını veya agresiv davranışını görmedim. akvaryuma yaklaştığım zaman zaman hemen suyun üst kısımlarına gelip yem bekler.

SIXLINE + DAMSEL ve türünü bilmediğim kesinlikle hiç bir şeye zararı bulunmayan ufak bir balık hediyesiyle 55 tl

fosforlu yeşil mushroom 4 cm lik 4 kafa kafa başı 20 tl hızlı büyürler recordia yumaya benzeyen yapıları vardır tek tek elle beslenirse çok hızlı büyüyüp çoğalırlar. çok dayanıklı canlılardır. 4 kafayı beraber alan arkadaşa bütün kafalar 60 tl

25 kg civarı canlı kaya büyük parçalar halinde 160 tl canlı kayaların üstünde iki farklı tür fosforlu button polipler, galaxy coral frag, yeşil beyaz çizgili mushroom, mor mushroomlari, mavi clove polip kafaları, xena kafaları ve pembe sünger hediye olarak bırakılacaktır. Zararlı herhangi bir canlı yoktur. isteyen evime gelip gorup alabilir. resmini görmek isteyen arkadaşlara resim gönderebilirim.

hepsini almak isteyen arkadaşa 275 tl ye hepsi verilecektir ve hepsini alan arkadaşa cevizlibağa uzak mesafe olmadıkça yardımcı olurum.

s.a , 25 kg civarı üzerinde çeşitli canlılar bulunan kayaların resimlerini gönderebilir misiniz? black_river_53@hotmail.com mail adresim... birde yeriniz tam olarak nersi acaba beşiktaş mı cevizlibağ mı?

25 kg civarı üzerinde çeşitli canlılar bulunan kayaların resimlerini gönderebilir misiniz? black_river_53@hotmail.com mail adresim... birde yeriniz tam olarak nersi acaba beşiktaş mı cevizlibağ mı?

sercan bey size ulaşmak zor biraz galiba yada bu aralar foruma pek girmiyorsunuz... üzerinde canlıları olan 25 kg civarı kayaların resimlerini mail adresime yollaya bilir misiniz? teşekkürler...

GUNCEL

GUNCEL

SIXLINE wrasse+damsel +3 küçük conch hediye--- 50 tl fosforlu yeşil mushroomda isterseniz 60 tl

yaklaşık 25 kg kaya 150 tl üstündeki bir çok polip mushroom mercan sünger hediyesidir

Sercan bey canlılar + mushroom 60tl ise aldım.

ykayserili@hotmail.com mailinizi bekliyorum.

Merhaba sixline duruyormu?

Konu görüntüleyen kullanıcılar