Keşfet

Satılık Dev Akvaryum

batukhan

Yeni Üye
Ad Soyad
Batuhan Meto
200x100x70h akvaryum ön cam extra clear 15 mm sağ ve sol köşelerden 50 lik toplam 4 inişli

175x50x50 cam sump

sephası ve ağaç mobilyası

Savaş'dan çok beğenerek aldığım fakat evime çok büyük geldiğine karar verdiğim akvaryumumu aldığım fiyata veriyorum.Akvaryumun mobilyası da kendisi de oldukça güzel fakat benim salonuma çok büyük geldi.Kız arkadaşımda istemedi bu kadar büyük bir şey bu evde olmaz dedi kestirdi attı:)Bende bunu satıp biraz daha küçük boyutlarda birşey yapmaya mecburen karar aldım Fiyat:1300 TL.Akvaryumu bilen biliyordur zaten çok güzel bir akvaryum.

İlgilenenler özel mesaj atabilir yada arayabilirler.

0530 425 83 97

Batu

Alana şimdiden hayırlı olsun.

Güzel dev bir akvaryum...

şehir bilgisi ve resim eklerseniz sevinirim.

Yer İstanbul.MEcidiyeköy Ortaklar Caddesi.REsim birazdan ekleyeceğim.

1098h.jpg

By , shot with at 2009-05-28

1093q.jpg

By , shot with at 2009-05-28

resimleri ekledim.isteyen gelip yerinde de görebilir.Saygılar

bu akvaryumu bi ara savaş abiden gidip mazeme aldığım zaman maltepedeki işyerinde bizzat görmüştüm gercekten cok güzel bir tank alana şimdiden hayırlı olsun..

evet Emrah akvaryum çok güzel gerçekten.ve işçiliğide çok iyi.ama işte benim evim biraz küçük bir de kız arkadşaım bu kadar baskı yapınca tadımı kaçırdı :) )

alana hayırlı olsun gerçekten.çok severek aldım savaş bilir çok iyi :)

yazık olmuş. gerçekten bakımlı bir akvaryum. ben olsam hanımı boşardım ama vazgeçmezdim hobiden :)

yazık olmuş. gerçekten bakımlı bir akvaryum. ben olsam hanımı boşardım ama vazgeçmezdim hobiden :)
:D :D :D huhaaahuhaaaa kopardın beni kerem, valla kerem ben varya 150x70x60 lık bi tankım vardı salona büyük geldiği için kaç kere kavga ettim hanımla biliyomusun en sonunda git ananın evine 1 hafta gelme dedim , benim kayın peder de makara adamdır telefon açtı bana dediki oğlum hanımı boşamanın yöntemi buydu daha önce bana niye sölemedin bende 1 tonluk yaptırayım eve sen keyfine bak kocum dedi :) :) :D bence adamın bi böle kayınpederi bide 200x100x70 lik bi tankı olmalı :) :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
evet Emrah akvaryum çok güzel gerçekten.ve işçiliğide çok iyi.ama işte benim evim biraz küçük bir de kız arkadşaım bu kadar baskı yapınca tadımı kaçırdı :) )
alana hayırlı olsun gerçekten.çok severek aldım savaş bilir çok iyi :)

Arkadaslar ufak bi ayrintiyi kaciriyorsunuz sanirim. Kiz arkadasim dedi arkadas. esim demdiki. Hanim olunca biraz farkli kiz arakdas olunca biraz daha farkli oluyor. Yoksa ben mi yanlis anladim :)

syg...

yav batuhan bey kusura bakmayın sakın satışınızı aldık nerelere getirdik , muhabbete girdik. özür.

yok yahu rica ederim.ben çok üzüldüm böyle muhabbet olunca gülümsedim biraz banada iyi geldi.kız arkadaşım evet.evli değilim.benimle yaşıyor ama genelde.kendisi çok anlayışlıdır aslında ama akvaryum gerçekten benim evime çok büyük.o bile dedi 150 cm lik ve daha dar bir şey getir bende seviyorum akvaryum falan diye.kızmasına rağmen bu kadar anlayışlı davranınca bir şey diyemiyorsunuz işte.benim evim gerçekten küçük salonum bi 30-40 metrekare olsa hiç sorun etmezdim.bilen arkadaşlar bilir ben çok siteyerek çok hevesle almıştım akvaryumu.umarım alan arkadaş hayrını görür ve mutlu olur.çünkü gerçekten çok güzel bir akvaryum.artık arada gider bende bakarım.yada büyütmeyi düşünen bir arkadaş varsa takas yaparız artık :)bir an önce evdeki durumu düzeltip uygun ölçülerde tuzlusuya kavuşmak istiyorum zira:)

saygılar

Bu akvaryum baya ağırdır, eviniz kaçıncı katta taşımada peoblem yaşadınız mı?

akvaryum ağır. 7 kişi taşıdık.oldukça zor oldu ama başardık.kapıyı falan yıkmaya gerek kalmadı yani.

ben tankımdan ve ölçülerinden memnunum ama ileride rahat duramayıp büyüteceğimi bildiğim için yakın olsak benim 90x90x65 ile takas edebilirdik. küp.

küçültücem de o kadar da değil :) 150X50X60 gibi bir şey düşünüyorum daha ziyade:)

nakliye buyuk handikap... 2 metre icin tasimak ayri dert nakliye ayri dert...

Konu görüntüleyen kullanıcılar