Keşfet

Satılık Dev Trumpet Coral (Candy Cane)

Maşallah Tunç abi Çok güzel olmuş mercan.

Teşekkür ederim dostum :) Bu arada resim üzerindeki ölçü 22 cm. diyor ama gerçek ölçü 28 cm. 3 ü birarada 28x16cm.lik bir alanı kaplıyor. 1 no.lu parça hentbol topuna yakın neredeyse. Yaklaşık 4 yılda bu hacme ulaştı.

3 no.lu canlı ayırılmıştır.

Candy Cane en az SPS kadar zor bir canlıdır. Maşallah ve tebrikler.

Arkadaşlar İstanbul içi teslim olduğunu belirtmeyi unutmuşum. Canlı 24 derece sabit olarak sıcaklıktan çıkacağı için bu sıcaklarda daha fazlasını kaldıramayacaktır. Ayrıca özellikle 1 no.lu ve 2 no.lu parçalar oldukça hacimli ve ağır. Kargo esnasında parçalara ayırılabilirler. Canlının sağlığı açısından İstanbul dışına gönderim yapmıyorum, elden teslim olarak canlıyı sunacağım.

Gerçekten muhteşem bir canlı nazar değmesin.

2 ve 3 numaralı canlılar satılmıştır. 15 cm. capında bir top şeklinde olan ve 100 kafadan fazla olan 1 numara satıştadır.

1 no.lu canlıda son fiyat 250 tl. dır. 15 cm çapında bir top şeklindedir. ağaç şeklinde kendi iskeleti üzerinde durmaktadır. Kum üzerinden yüksekliği 16 cm. dir. 100 den fazla kafa bulunmaktadır.

İstanbul içi elden teslim.

güncel

güncel

güncel

gerçekten çok hoş canlılar. hayırlı satışlar tunc bey...

Tunc Bey;

Bu guzelliği bozmasanız ve elde tutsanız. Bu buyuklukte yerini sevmiş ve gelişmis bir mercan yazık olmasın.

brgds

çok isterim elimde tutmayı, açıkçası en esli canlım. 2009 dan beri bende. Ancak taşınıyorum ve yakında tüm akvaryumu bozmak zorundayım. elimde olsa sadece bu canlıyı elimde tutardım zira ebatları ile kocaman bir alanı muhteşem bir şekilde dolduruyor.

güncel

güncel

güncel

250 tl. güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar