Sefa Ö.
Aktif Üye
- Ad Soyad
- Sefa ÖZKAN
Arkadaşlar aydınlatmamdan bir şikayetim yok kesinlikle.Forumdan Buğra beyden aldım kendisi yapmış 10 numara bir işcilik.Fakat ben daha böyle mor mavi baskın tarzı aydınlatmaları tercih ediyorum.Aradağım şeyide bilmiyorum gerçi fakat bana mavinin daha baskın olduğu bir aydınlatma lazım min. 50w civarı.T5de olur florasanlı Ledde olur.Başka birşeyle takas yapamamçünkü mevcut aydınlatmam.Bendekini anlatayım:
50 tane led var 1 w lık edison marka
2 tanesi moonlight mavi (ayrı surucuye baglı)
aşagıdakiler aynı surucuyle calısıyor
-2 tane uv
-16 tane beyaz 9000k
-30 tane mavi var
Önünde koruyucu plexi mevcuttur
Ve 2 adet 12W luk fanı mevcuttur.
Ölçüleri:40/20-30 civarı /10h civarıydı sanırsam kasası siyah metal kaplama.
Aydınlatmayı alana ayaklarıda yollucak demirleri ve tahta ayaklığıda.
Aydınlatmanın Fiyatı:200TL civarı işcilik ayaklık masrafları ile.
Ben fanları iptal ettim kablolarını çıkardım soğutucusu çok kalın ve kenarlarından hava aldığı için gerek duymadım.İstenirse onlarda devreye girer.Ayakları yok aslında varda dıy kendi tankıma göre yani 65cm lik tanka göre ayarladım.Sağlam tahtadan ayak yaparak siyaha boyadım üzerine aydınlatmayı otutturdum.Tam 20cm yukseklikde sudan.Bir diğer ayağıda var resimdekilerdir oda duvara yada mobilya arkasına monte oluyor.
0534 512 61 04
50 tane led var 1 w lık edison marka
2 tanesi moonlight mavi (ayrı surucuye baglı)
aşagıdakiler aynı surucuyle calısıyor
-2 tane uv
-16 tane beyaz 9000k
-30 tane mavi var
Önünde koruyucu plexi mevcuttur
Ve 2 adet 12W luk fanı mevcuttur.
Ölçüleri:40/20-30 civarı /10h civarıydı sanırsam kasası siyah metal kaplama.
Aydınlatmayı alana ayaklarıda yollucak demirleri ve tahta ayaklığıda.
Aydınlatmanın Fiyatı:200TL civarı işcilik ayaklık masrafları ile.
Ben fanları iptal ettim kablolarını çıkardım soğutucusu çok kalın ve kenarlarından hava aldığı için gerek duymadım.İstenirse onlarda devreye girer.Ayakları yok aslında varda dıy kendi tankıma göre yani 65cm lik tanka göre ayarladım.Sağlam tahtadan ayak yaparak siyaha boyadım üzerine aydınlatmayı otutturdum.Tam 20cm yukseklikde sudan.Bir diğer ayağıda var resimdekilerdir oda duvara yada mobilya arkasına monte oluyor.
0534 512 61 04
Moderatör tarafında düzenlendi: