Keşfet

Satilik Floresan Yesil Candy Cane, Octopus, Floresan Yesil Yuma Ve Digerleri

gokcegoktan

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökçe Ali Göktan
Asagidaki mercanlarin tamami uretim olup ana koloniler 5 yili askin bir suredir ayni tankta yer almaktadir.

Mercanlarin fiyati hobicilerin ulasabilmesi acisindan dusuk tutulmustur, dolayisiyla toplu alimda ekstra bir indirim yapilmasini lutfen talep etmeyiniz. Mercanlarin buyuk bir kismi  Istanbul Anadolu yakasi Dudullu'da bulunmakta olup yerinde elden teslim edilecektir. Avrupa yakasi Rumelihisari'nda bulunan mercanlar aciklamasinda ayrica belirtilmistir. Rezervasyon yapilmayacaktir. Ilk gelen alir, yahut ucretini gonderene mercani ayrilir. Iletisim icin lutfen OM atiniz. Sehir disi gonderim yapilamamaktadir.

1- Yesil uclari mor/pembe octopus - 30 kafa vardir - kafa basi fiyati 40 TL - Dudullu teslim

octopus1_zps3cd75469.jpg

2- Floresan yesil candy cane - 75 TL - 7-8 kafa - Rumelihisari teslim

3- Floresan yesil candy cane - 100 TL - 10-12 kafa - Rumelihisari teslim

candycane_zpsccab8c9c.jpg

4- Floresan yesil ricordea yuma kayasi - 100 TL - 8-10 kafa - kaya uzerinde yesil button polypler de mevcut - Dudullu teslim

fgreen_yuma_zps53b3eb11.jpg

5- Yesil mushroom kayasi - 100 TL - Herbiri 10 cm capinda acan 10 dan fazla kafa - Dudullu teslim

green_mushroom_zpsf125dbf1.jpg

6- Floresan yesili Levander mushroom kayasi - 50 TL - 5 kafadan fazla, her bir kafa 10 cm capinda acar - Dudullu teslim

levander_zps29353416.jpg

7- Pavona - 30 TL - 5 frag mevcut - 5-10 cm arasi fraglar - Dudullu teslim

pavona_zps6185ab1e.jpg

6 numara satilmistir.

6 bende :) Dudullu' ya gelmişken Octopus' lardan da alırım Gökçe Abi 3-5 dal, fiyatları çok iyi; onlardan bol varmış zaten anladığım kadarıyla...

Selamlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gökçe abi dudullu neresinden bende dudullu oturuyorum 7no bende almak isterim

Yedpa'yiz Bulent. 7 nodan da bolca var. Gel al :)

Güncel.

Ben Candy Cane ve Levander Mushroom aldım, çok güzel canlılar ve fiyatları iyiydi. Merak etmeyin, hepsini bitirmedim, almak isteyenlere bir sürü daha bıraktım :)

Gule gule besle buyut Eser. 

Guncel.

3 kafa octopus satilmistir.

Guncel.

guncel.

Güzelmiş, hayırlı satışlar. Bakırköy'e yolu düşen biri olursa sipariş verebilirim.

Guncel.

Candy cane in gerçek rengi konusunda kamera bile çaresiz kalmış :) Renk muhteşem.

Gule gule besle Batuhan :)

Guncel.

3 numara satilmistir.

Digerleri guncel.

6 numaranin tamami satilmistir. Kalanlar.

1- Yesil uclari mor/pembe octopus - 30 kafa vardir - kafa basi fiyati 40 TL - Dudullu teslim

octopus1_zps3cd75469.jpg

4- Floresan yesil ricordea yuma kayasi - 100 TL - 8-10 kafa - kaya uzerinde yesil button polypler de mevcut - Dudullu teslim

fgreen_yuma_zps53b3eb11.jpg

5- Yesil mushroom kayasi - 100 TL - Herbiri 10 cm capinda acan 10 dan fazla kafa - Dudullu teslim

green_mushroom_zpsf125dbf1.jpg

7- Pavona - 30 TL - 5 frag mevcut - 5-10 cm arasi fraglar - Dudullu teslim

pavona_zps6185ab1e.jpg

Bedavadan biraz pahali yaptim fiyatlari :)

Octopuslarin kafa fiyati 20 TL ye inmistir.

Pavona fraglarini da 20 TL ye indirdim.

Yesil mushroom kayasi da 50 TL oldu.

Candy cane ler bitti.

Guncel.

5 numara satilmistir.

1-4-7 guncel.

Konu görüntüleyen kullanıcılar