Keşfet

Satılık Frag Taşları

MuratS

Yeni Üye
Ad Soyad
Murat Sokol
Arkadaşlar elimde fazla bulunan frag taşlarını satmak istiyorum.

Muadil olan bir örneği link olarak attım:

Buda resimi:

4575frag_taslari.JPG

Fiyat

1 - 9 adet : 1 TL/Adet

10 - 49 adet : 0.75/ TL Adet

50+ adet : 0.65 TL/ Adet

Güncel

murat fazla derken; herhalde satın almadın bu kadar malzemeyi, muhtemelen imalat var.

Nasıl taşlar, gerçekten seramikmi yoksa çakmamı? Yada sen kullandınmı?

Bana lazım onun için soruyorum. Bir çok kişiye de lazım. Senin vereceğin cevap önemli.

Taşlar kesinlikle Seramiktir. Kendim de kullanmak için aldım. İnşallah yakında fragleri de görürsünüz... :D

Bunları satın mı aldın, yoksa kendin mi yaptın ?

Bana gönderdiğin taş hakkatten cok güzel.

Ama bi dahakine 3 tane diil 10 tane falan gönder bare =)

Tural Kargoya Yapıştırıcı ile taşları koydum.

Güle güle kullan.

Elimde hala taş mevcuttur... Frag yapacaklara duyurulur...

Dostlarım, Bana sürekli frag taşları ile sorular geliyor. Burda bazılarını cevaplamak istiyorum:

1. Frag taşları gerçekten seramiktir. Parlak olmamasının sebebi üzerinde sır olmamasından kaynaklıdır.

2. Bu taşları ben üretmiyorum. Kesinlikle yapımında elim dahi değmemiştir. Evimde atölyem yoktur.

3. Kesinlikle suya salınım yapmıyor. Bu taşlar sorduğum kadarıyla 1250 C dereceye yakın bir derecede pişiyormuş.

4. Ben kendim bu taşları denize koyuyorum. Orda değişik denemelerim var. Ayvalık'lıyız malum.. Denizimiz temiz..

5. Akvaryuma koyan arkadaşlarım şu ana kadar memnun. Olumsuz bir olay olmadı.

6. Olumsuz olay olması da hayli zor çünkü malzeme doğal çamurdan yapılıyor. Kimyasal içermiyor. Sadece fırınlanıp sertleştiriyor.

Hatırladığım soruların cevapları bunlar. Eğer merak ettiğiniz bir konu varsa yardımcı olurum.

Günceldir.

Bu taşların boyutları nedir acaba? Resimden 3.5 cm gibi cap gözüküyor. Kalınlık nedir?

Günceldir. Hala elimde mevcuttur...

Günceldir.

Bir kaç soruyu daha cevaplandırayım:

Fragleri yapıştırmak için farklı yapıştırıcılar mevcut. Ben şahsen Sunfix - Aqua kullanıyorum çünkü su altında yapışabiliyor ve macun gibi olduğundan frag sağlam oturuyor.

Ayrıca 15 dk içinde kemik gibi. Bunu herhangi bir inşaat malzemesi satan yerde bulursunuz. Fiyatı da 5 - 10 ytl arası birşey.

Ama unutmamak lazım ki bu iş için özel yapıştırıcılar da mevcut. Onu da akvaryumcularda bakacaksınız. Fiyatlarını bilmiyorum.

USA de ürilen veya Yurt dışı üretilen seramiklerden farkı yoktur. Sistem kesinlikle aynıdır ve aynı malzemeden yapılıyorlar.

Frag taşları üzerinde az bir toz kalmış olabilir ama taze su ile yıkarsanız kesinlikle bir daha toz yapmaz. Akvaryuma koymadan taze sudan geçirmenizde fayda vardır.

Güncel

Güncel

Güncel

Günceldir

Güncel. İsteyene (Kargosunu ödeme koşuluyla) numune gönderebilirim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar