Keşfet

Satılık Frog Fish

YavuzMarine

Yeni Üye
Ad Soyad
Yavuz Işık
Satılık Frog Fish (angler fish) nadir bulunan sarı renkte. Bozuk 1 tl civarında boyutları var. Başıma bela olduğu için satıyorum. Küçük balığı olanlara tavsiye etmiyorum, 2 tane kardinalimi yedi. Fiyat 175 tl. Pazarlık yoktur aldığım fiyata veriyorum. Fotograf kardinali yuttuktan sonra çekilmiştir.

403925_10150978057043463_1277741986_n.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fotoğraf görünmüyor Yavuz Bey.

Saygılar

Bakiyorum hemen

İpadi desteklemiyor sanırım site tam anlamiyla birde şöyle deneyeyim bakalım fotoyu;

İpadi desteklemiyor sanırım site tam anlamiyla birde şöyle deneyeyim bakalım fotoyu;

Eklediğiniz linkten görebiliyorum artık, teşekkürler. Acaba ne yer, resif uyumlu mudur, v.b. kısaca bilgi verebilir misiniz zahmet olmazsa.

Saygılar

resif uyumludur.

kendinden küçük olan canlılarla beslenir.

Resif uyumludur, mercan vs hiçbirşeye zarar vermez, pusu balığıdır. Pusuya yatar burnunun ucunda 2 cm lik bir tel telin ucundada beyaz bir tüy vardır. Yattıgı yerden bu tüyü sallar, yem sanıp gelen küçük balıkları yer. Yani kısaca akvaryumunuzda 2-3 cm boyunda balığınız varsa kesin yer. artemia bile yiyiyor. kuru yem yemez.

Çok güzel bir canlı ama kendinden küçük balıklarla besleniyorsa kötüymüş malesef :(

Hayırlı satışlar.

çok güzel balık.

Ben gördüm balığı,gayet sağlıklı.alan pisman olmaz

Merhaba;

Almayı düşünenler korkmasın diye bir ara baktığım Frogfish tecrübemi paylaşayım: Frogfish gerçekten çok farklı ve hayretle izleyeceğiniz, resmen "ayaklarıyla" kumda yürüyerek hareket eden çok acayip bir balık. İthalatlardan çok sık çıkmayan, meraklısına ve akvaryumu uygun olana kaçırılmayacak bir canlı. Küçük balıkları yiyor ama büyüklere birşey yapamıyor. Akvaryumunuzdaki balıklar parmak boyundan falan büyükse Frogfish kimseye hiçbirşey yapamaz. Reefsafe dir. Beslemesi zor değil. Avcı balık olduğundan önüne karides vb. koyarsanız yemiyor. Ben 3-5 günde bir bir bütün dondurulmuş karidesi veya parça balığı misinaya bağlayıp önüne salıyordum ve canlı balık gibi git-gel yaptırıyordum. Kovalamaya başlayınca kaçırın ki hem size hem ona hareket olsun :)

Evet sump a koydum orada beslemeye karar verdim satmaktan vazgectim :)

Frog Fish kendi büyüklüğündeki balığı rahatlıkla yutabiliyor

Sizin balıkları yemediği zaman nasıl besliyorsunuz Yavuz Bey? :) Ölü balık veya karides vb. alıyor mu?

Sizinkinin rengi de çok güzelmiş...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben ölü balığa alıştıramadım maalesef, burnunun ucuna kadar soktum salladım vs yemiyor, dediğiniz yöntem de gerçekten sabır isteyen bir yöntem. Allah günah yazmasın ben molly yada plati atıyorum haftada bir. Bu balıklar tuzlu suda 1-2 gün yasayabiliyorlar. Tabi frogy o kadar süre tanımıyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar