Keşfet

Satılık Harlequin Shrimp

cesurbike

Yeni Üye
Ad Soyad
Mutlu CESUR
merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 aydır tankımda olan harlequin karidesimi 100 tl ye satıyorum gayet saglıklı bir canlıdır

buyrun burdan ulaşabilirsiniz bugün çektim

Cesur bey nasıl alırız bu canlıyı sızden :)

Cesur bey cleaner lara zararı varmı acaba :)

Arkadaşlar simdi cesur arkadasımı aradım benım cleaner larla anlasırmı dıye sordum yıldız yıyıcısı bu dedı ıyıkı ps basından kalkıp cesuru aradım perculalarımı cok feci şekilde akvaryumun kuytu bir köşesinde çiftleşirken gördüm çok ama çok mutlu oldum :)

yıldızlardan başkasına zararı yok

Arkadaşlar simdi cesur arkadasımı aradım benım cleaner larla anlasırmı dıye sordum yıldız yıyıcısı bu dedı ıyıkı ps basından kalkıp cesuru aradım perculalarımı cok feci şekilde akvaryumun kuytu bir köşesinde çiftleşirken gördüm çok ama çok mutlu oldum :)

rotgencilikmi yaptın çok ayıp :)

Ergün abi canlıyı alıcaktım cesurdan aradım telle konusurken akvaryuma baktım o görüntüye şahit oldum :) her işte bir hayır vardır derler :)

Senin sayende serkandan aldım perculalalar abi :)

arkadaslar günde 20-30 tane ufak yıldızlardan yer

Mutlu bey

akvaryumda yıldız yoksa nasıl beslendiğini öğrenebilir miyim su an yıldız problemim var ama o sona erince ne olacak beslenme konusunda olumlu bi cevap verebilirseniz aldım gitti.

Cenk MECOGLU

tank senın ergün abi :)

Mutlu bey akvaryumda yıldız yoksa nasıl beslendiğini öğrenebilir miyim su an yıldız problemim var ama o sona erince ne olacak beslenme konusunda olumlu bi cevap verebilirseniz aldım gitti.

Cenk MECOGLU
yildizlar bittikten sonra sizde baska birisine satıcaksınz ya da büyük yıldızları keserek yediren varmıs ben yapmadım ama yapanlar var

güncel

ben asternia yıldızlarından kurtulmak için almak istiyorum bu canlıyı, yani akvaryum temizlenene kadar eğer aynı derdi olan varsa beraber alalım bu canlıyı.

ben asternia yıldızlarından kurtulmak için almak istiyorum bu canlıyı, yani akvaryum temizlenene kadar eğer aynı derdi olan varsa beraber alalım bu canlıyı.
Arkadaşlar yaklaşık 8 ay Harleyquin besledim gerçekten inanılmaz güzel bir canlıdır, hareketlerini izlemeye doyamazsınız akşamları akvaryumun birucundan diğer ucuna doğru akıntıyla birlikte uçarcasına ilerler bende 2 adet vardı.akvaryumdaki küçük deniz yıldızlarından şikayetçiyseniz birebir ilacıdır belli bir süre sonra 1 tane bile akvaryumunuzda deniz yıldızı bulamazsınız hepsini tüketirler.Ben denizyıldızı haRİCİNDE çok uğraşmama ve denememe rağmen bir şey yediremedim.Akvaryumunuzda deniz yıldızı yoksa akvaryumculardan deniz yıldızı alacaksınız mümkünse 4-5 adet ve bunları sump ınıza atacaksınız sırayla her hafta deniz yıldızlarının 1 bacağını kesip akvaryumunuza atın kendisi bunu bulup afiyetle yer.Haftada 1 bacak tüketirler benim için çok zor bir dönem oldu yaşatabilmek uğruna canlı canlı başka bir canlının uzuvlarını kestikten sonra dayanamayıp Ankaradan bir arkadaşa sattım.

slmlar

Konu görüntüleyen kullanıcılar