Keşfet

Satılık Harlequin Shrimp

gokak

Yeni Üye
Ad Soyad
gökhan
(serkont) serdar beyden aldığım yaklaşık 3 aydır bende olan harlequin shrimp satılıktır.

deniz yıldızı ile beslenir. fiyatı alınan fiyattır. 90 TL. takas da düşünülebilir.

güncel

güncel

(serkont) serdar beyden aldığım yaklaşık 3 aydır bende olan harlequin shrimp satılıktır. deniz yıldızı ile beslenir. fiyatı alınan fiyattır. 90 TL. takas da düşünülebilir.
hayırdır gökhan bey?Denizyıldızımı tedarik edemiyorsunuz

Merakımdan soruyorum; denizyıldızı, pod, minik karides vb canlı yemleri nereden temin ediyorsunuz? Bu tür yemleri akvaryumculardan mı alıyorsunuz arkadaşlar?

bulmakta problem yokda, hanım, cani ilan etti beni. :)

Merakımdan soruyorum; denizyıldızı, pod, minik karides vb canlı yemleri nereden temin ediyorsunuz? Bu tür yemleri akvaryumculardan mı alıyorsunuz arkadaşlar?

deniz kenarında yaşayanların denizden tedarik etmesi kolay. bizim için akvaryumcular mecburen.

güncel fiyat 80 tl dir.

güncel

bulmakta problem yokda, hanım, cani ilan etti beni. :)
benide cani ilan etmişlerdi o yüzden satmıştım ama size verdikten sonra pişman oldum bu sefer 1 tane aldım 1 aydır bende ama size verdiklerim gibi değil bu çok çekingen sadece akşamları meydana çıkıyor size verdiklerim gündüzleride ara ara dışarı çıkarlardı.

benide cani ilan etmişlerdi o yüzden satmıştım ama size verdikten sonra pişman oldum bu sefer 1 tane aldım 1 aydır bende ama size verdiklerim gibi değil bu çok çekingen sadece akşamları meydana çıkıyor size verdiklerim gündüzleride ara ara dışarı çıkarlardı.
bir tanesi geldikten 5-6 gün sonra öldü maalesef. biraz tuzluluğum yüksekti ona adapte olamadı galiba.

kalan zaten 3 aydır bende ve devamlı dışarda maşallah. güzelliği de dillere destan gerçekten.

satılmazsa kalacak tabi. herhangi bir acelem yok.

güncel 80 TL

güncel.

pazar günü istanbula geliyorum. ilgilenen olursa yanımda getirebilirim. akşam taksim tarafında olacağım.

güncel

guncel

guncel

Gokhan bey zararlı küçük denizyıldızlarıının yanında bir de serpent deniz yıldızım var. Acaba ona zararı olur mu?

serpent denizyildizi yemiyor. Selamlar

güncel

güncel.

nezih bizim abime hediye edilmiştir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar