OceanSpecialty
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Kadir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
_80*60*50 h 10 mm ön ve sol yan cam extra clear (Hagop Aydemir_Reefland Akvaryum marka )
_parlak beyaz membran mobilya,75*55*45h sump; 3 bölmeli su ekleme,ps,kafa motoru olmak üzere( akvaryum ve mobilyası 3 aylıktır videodada gördüğünüz gibi mobilya üstündeki jelatin bile henüz açılmamıştır)
_4cm*4 cm sigma aluminyum taşıyıcı profil( mobilya yüksekliği 95 cmdir)
_taşırma 1 32lik iniş,1 32 lik emniyet ve geri dönüş şeklinde sıfır sessiz durso sistem içten kuledir.
650 tl
Ekipmanlar
_72 *1 w led Aydınlatma ;48 mavi 24 gün ışığı 1 w ledlerden oluşmaktadır ,2 kontrol kablolu dimli olarak kullanılabilir pasif soğutucu aluminyum kasalıdır ve çelik tel ve askı aparatları mevcuttur yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kurulumdan 1 ay sonra yakmaya başladım armatür dıy olarak sıfır yaptırılmıştır
450 tl
_BUBBLE MAGUS NAC7 CURVE (3 Aylık) faturası mevcuttur 16 w enerji harcayarak gayet performasnlı bir Ps ,çiziği,kırığı,eksik parçası yoktur.
300 tl
_NEWJET 2300 kafa motoru(3 aylık,kutusu,faturası ve ek parçaları mevcuttur)
100 tl
_SİCCE SCUBA 300 w ısıtıcı (1 aylık kutusu ve faturası mevcut ) 26 derecede en soğuk günlerde bile 300 litre tankımı sabit tutabilmekte, tamamen suya daldırma özelliğine sahip.
50 tl
_TUNZE TURBELLE 6015(3 aylık kutusu ve faturası mevcut extremden alındı)
50 tl
_Reefland Akvaryum marka su ekleme ünitesi basma motoru Newjet800 dür (2 aydır kullanılmakta)
130 tl
_MAG FLOAT LARGE (geniş boy) cam sileceği
50 Tl
Bir süre 50 litre nanoyla idare etmem gerektiği için net 300 litrelik tankımı satmaya karar verdim Toplam 1780 liradır başlangıçta tek tek satmayı düşünmüyorum ayrıca sistemi komple alana
_30 cmlik 85 tl değerinde saule seramik kaya(şuan heryeri mor coralin kaplı)
_60 lira değerinde kat oluşturmak için 4e böldüğüm plate seramik kaya ( onlarda coralin kaplı) ve katları oluşturmak için aralara kullandığım ufak paraça seramik kayalar
_3 kg lık fiji branch kaya ve 18 kg(2 poşet) Caribsea Canlı kum hediye olarak verilecektir dileyene suyuda verebilirim.
Rezerve yapma şansım yok, Canlılar yeni sahiplerine teslim edilir edilmez hesaba ödemeyi yapan kişiye verilecektir pazarlık payı yoktur akvaryum,aydınlatma ve bazı ekipmanların fiyatları aldığım fiyatların çok çok altındadır dilenirse komple sistemden ısıtıcı,dalga motoru veya cam sileceği elenebilir nanomda kulanabileceğim herhangi başka bir üründe olabilir.
05449088469 cep numaram gündüz nete giremediğim için cepten ulaşabilirsiniz,saygılar.