Keşfet

Satılık Komple Akvaryum Ve Ekipmanları(En Eski Malzeme 3 Aylıktır)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir

_80*60*50 h 10 mm ön ve sol yan cam extra clear (Hagop Aydemir_Reefland Akvaryum marka )

_parlak beyaz membran mobilya,75*55*45h sump; 3 bölmeli su ekleme,ps,kafa motoru olmak üzere( akvaryum ve mobilyası 3 aylıktır videodada gördüğünüz gibi mobilya üstündeki jelatin bile henüz açılmamıştır)

_4cm*4 cm sigma aluminyum taşıyıcı profil( mobilya yüksekliği 95 cmdir)

_taşırma 1 32lik iniş,1 32 lik emniyet ve geri dönüş şeklinde sıfır sessiz durso sistem içten kuledir.

650 tl

Ekipmanlar

_72 *1 w led Aydınlatma ;48 mavi 24 gün ışığı 1 w ledlerden oluşmaktadır ,2 kontrol kablolu dimli olarak kullanılabilir pasif soğutucu aluminyum kasalıdır ve çelik tel ve askı aparatları mevcuttur yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kurulumdan 1 ay sonra yakmaya başladım armatür dıy olarak sıfır yaptırılmıştır

450 tl

_BUBBLE MAGUS NAC7 CURVE (3 Aylık) faturası mevcuttur 16 w enerji harcayarak gayet performasnlı bir Ps ,çiziği,kırığı,eksik parçası yoktur.

300 tl

_NEWJET 2300 kafa motoru(3 aylık,kutusu,faturası ve ek parçaları mevcuttur)

100 tl

_SİCCE SCUBA 300 w ısıtıcı (1 aylık kutusu ve faturası mevcut ) 26 derecede en soğuk günlerde bile 300 litre tankımı sabit tutabilmekte, tamamen suya daldırma özelliğine sahip.

50 tl

_TUNZE TURBELLE 6015(3 aylık kutusu ve faturası mevcut extremden alındı)

50 tl

_Reefland Akvaryum marka su ekleme ünitesi basma motoru Newjet800 dür (2 aydır kullanılmakta)

130 tl

_MAG FLOAT LARGE (geniş boy) cam sileceği

50 Tl

Bir süre 50 litre nanoyla idare etmem gerektiği için net 300 litrelik tankımı satmaya karar verdim Toplam 1780 liradır başlangıçta tek tek satmayı düşünmüyorum ayrıca sistemi komple alana

_30 cmlik 85 tl değerinde saule seramik kaya(şuan heryeri mor coralin kaplı)

_60 lira değerinde kat oluşturmak için 4e böldüğüm plate seramik kaya ( onlarda coralin kaplı) ve katları oluşturmak için aralara kullandığım ufak paraça seramik kayalar

_3 kg lık fiji branch kaya ve 18 kg(2 poşet) Caribsea Canlı kum hediye olarak verilecektir dileyene suyuda verebilirim.

Rezerve yapma şansım yok, Canlılar yeni sahiplerine teslim edilir edilmez hesaba ödemeyi yapan kişiye verilecektir pazarlık payı yoktur akvaryum,aydınlatma ve bazı ekipmanların fiyatları aldığım fiyatların çok çok altındadır dilenirse komple sistemden ısıtıcı,dalga motoru veya cam sileceği elenebilir nanomda kulanabileceğim herhangi başka bir üründe olabilir.

05449088469 cep numaram gündüz nete giremediğim için cepten ulaşabilirsiniz,saygılar.

Fatih bey sistem komple satılıktır şimdilik parça satış yok çok vaktim olmadığı için zaman ayıramıyorum tek tek uğraşmaya eğer kararımı değiştirirsem size haber veririm.

Tek tek satış başlamıştır toplu fiyat fazla geldi sanırım komple sisteme talep gelmedi o yüzden malzemeler tek olarak satıştadır

Kadir bey telefon numaranızı defalarca aradım ilan için cevap vermiyorsunuz neden?

Kadir bey telefon numaranızı defalarca aradım ilan için cevap vermiyorsunuz neden?
Taner abi sen hep ben çalışırken arıyosun ve dönmeyede kontörüm yok :)   :)   yarın alıcam senin için ayrıca sen hobiyi bırakmamışmıydın ne işin var sitemizde
default_tongue%20(1).gif

nac 7 curve Zafer beye rezervedir

Selamlar .Taner yeni doğan çocuğunun sagligi açısından zararlı olabilir düşüncesiyle çıkardı şimdi ayrı daireye kuracak..kismetse...

Anlamadım neyden bahsediyosunuz sayfaları karıştırdınız heralde?

Selamlar .Taner yeni doğan çocuğunun sagligi açısından zararlı olabilir düşüncesiyle çıkardı şimdi ayrı daireye kuracak..kismetse...
Şimdi anladım Mustafa bey bizim Taner abiyi diyosunuz siz pardon :) hobiye veda diye açmıştı konuyu biraz makara yapıyım dedim bırakmadığını biliyorum :)

Newjet 2300
Tunze 6015
Magfloat L

Rezerve.

Ata bey gerçekten almayı düşünüyorsanız ayırıyım fakat fazla vaktim yok canlıların hepsi satıldı şuan akvaryumda boşaltıldı malzemeler teslim edilmeye musait

Nac7 Curve hariç akvaryum ve diğer tüm malzemeler günceldir rezerve yoktur.

Nac 7 Curve Zafer beye, Tunze 6015 ve mag float İlyas beye satılmıştır, Güncel malzemeler;

Akvaryum ve aydınlatması 650+450 tl( ikisini alana 1000 lira artı kayalar ve kum hediye)

Newjet 2300 100 tl

Isıtıcı 50 tl

Su ekleme ünitesi 130 tl

Kayalar ve 18 kg caribsea marka canlı kumdur toplu alımda indirim vardır. Korallenweth Saule 30 cm( coralin kaplanmış canlı kayadır) 85 tl, 60 cm plate kaya( coralin kaplı canlı kaya halini almıştır) 60 tl 18 kg canlı kum 60 tl tek alım fiyatlarıdır.

____________________ İNDİRİM__________________________

Nac 7 Curve Zafer beye, Tunze 6015 ve mag float İlyas beye satılmıştır( güle güle kullanmalarını dilerim), Güncel malzemeler;

Akvaryum ve aydınlatması 575+375 tl( ikisini alana kayalar ve kum hediye)
Newjet 2300 90 tl
Isıtıcı 45 tl
Su ekleme ünitesi 120 tl
Kayalar ve 18 kg caribsea marka canlı kumdur toplu alımda indirim vardır. Korallenweth Saule 30 cm( coralin kaplanmış canlı kayadır) 75 tl, 60 cm plate kaya( coralin kaplı canlı kaya halini almıştır) 50 tl 18 kg canlı kum 50 tl tek alım fiyatlarıdır.         

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar