mrhusnu
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Hüsnü Tellioğlu
Arkadaşlar herkeze merhabalar.Çok severek kurduğum nano akvaryumumu ev değişikliğinden dolayı maalesef bozma kararı aldım.Tam 10 aydır hiç bir sorun yaşamadan ve bir tek canlı kaybetmeden baktım.Sistem yatak odamda ve yatağıma 1.5 metre mesafede.Kişiden kişiye göre değişir ama kesinlikle sessiz.Uykuma en ufak bit etkisi olmadı Bütün malzemeleri bütceme göre en kalitelilerini kullanmaya çalıştım.Bundan sonrada alacak kişinin sorunsuz kullanacağına garanti verebilirim..
Sistem tam olarak 10 aylıkdır.
Kesinlikle akvaryumda,mobilyasında yada cihazlarda en ufak bir sorun(çizik,çatlak,patlak vs)yoktur.
Elektronik cihazların hepsinin kutusu,garanti belgesi ve kullanım klavuzları mevcuttur.
Tunze 9002 PS : 160 TL
Hydor Koralia Nano dalga motoru 40 TL
Tetratec tuz ölçer.5 kere kullandım yada kullanmadım. 25 TL
Tropic Marine Amonyak testi sıfır hiç kullanılmadı. 25 TL
Possedion akvaryumdan aldığım net 6kg 4 parça canlı kaya.Kayanın bir tanesinde çapı 10 cm mushroom vardır. 40 TL
Vitakraft yem makinası toplamda 3 defa kullanılmıştır. 24 TL
-Arkadaşlar avaryumun ve cihazların resimleri linkini vereceğim konumda mevcuttur.
http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=14637
İletişim.M
Ciddi düşünenler telefondanda ulaşabilir
0546 579 13 33
Teslimat:İstanbul/Bahçelievler
Saygılarımla...
Sistem tam olarak 10 aylıkdır.
Kesinlikle akvaryumda,mobilyasında yada cihazlarda en ufak bir sorun(çizik,çatlak,patlak vs)yoktur.
Elektronik cihazların hepsinin kutusu,garanti belgesi ve kullanım klavuzları mevcuttur.
Tunze 9002 PS : 160 TL
Hydor Koralia Nano dalga motoru 40 TL
Tetratec tuz ölçer.5 kere kullandım yada kullanmadım. 25 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tropic Marine Amonyak testi sıfır hiç kullanılmadı. 25 TL
Possedion akvaryumdan aldığım net 6kg 4 parça canlı kaya.Kayanın bir tanesinde çapı 10 cm mushroom vardır. 40 TL
Vitakraft yem makinası toplamda 3 defa kullanılmıştır. 24 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
-Arkadaşlar avaryumun ve cihazların resimleri linkini vereceğim konumda mevcuttur.
http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=14637
İletişim.M
Ciddi düşünenler telefondanda ulaşabilir
0546 579 13 33
Teslimat:İstanbul/Bahçelievler
Saygılarımla...
Moderatör tarafında düzenlendi: