Keşfet

Satılık Komple Sistem

sckn03

Üye
Ad Soyad
sckn
SİSTEM DAHA 4 AYLIKTIR EV TAŞIYACAK OLDUGUM ICIN SATILIKTIR...

BEYAZ LAKE MOBILYALI TAÇLI SİSTEMDİR

Tank     100*60*55 

Sump      66*33*33

Armatur  8*39 watt ekstrem 

aqua macro 350p ps + yedek motoruda mevcuttur 

atman 106 kafa motoru

sobo marka dalga motoru 2ADET

HEPSİNE TOPLU OLARAK 1500TL VERİLCEKTİR ISTEYEN OLURSA KREDI KARTINA CEKIMDE YAPILA BILIR.

İLETİŞİM : 553 398 4060

FOTOĞRAFLAR DIĞER ILANIMDA GUNCELDIR ŞİMDİDEN ALAN ARKADSA HAYIRLI OLSUN UZUN SOLUKLU VE KEYIFLI HOBILER ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Akvaryumu satmana üzüldüm. O kadar emek vermiştik. Neyse sen yeni evine taşın yine kurarız. sen canını sıkma.

Bu arada fiyatı da tabana vurmuşsun. Başlığı fazla meşgul etmiyeyim hayırlı satışlar.

Akvaryumu satmana üzüldüm. O kadar emek vermiştik. Neyse sen yeni evine taşın yine kurarız. sen canını sıkma.

Bu arada fiyatı da tabana vurmuşsun. Başlığı fazla meşgul etmiyeyim hayırlı satışlar.
abi sıradakı akvaryum 160*80*55 yeni evimde bu sekılde olacak gomme plazma dusunuyorum... hobıcı  arkadasların ısı gorulsun dıye tabana vurdum ama bakıyorumda oyle fıyat verıyorlarkı resmen dalga geçiyorlar 500 lira 600 lira gıbı rakamlar bızde ustumuze dusenı yapıyoruz ama hala talep yok olucu usulu ıs tutuyorlar hobıden sogutuyorlar resmen .. :(

SİSTEM DAHA 4 AYLIKTIR EV TAŞIYACAK OLDUGUM ICIN SATILIKTIR...

BEYAZ LAKE MOBILYALI TAÇLI SİSTEMDİR

Tank 100*60*55  Sump 66*33*33 500tl

8*39 watt ekstrem armatur 500tl

aqua macro 350p ps + yedek motoruda mevcuttur 800 1200lt akvaryumlara kadar uygundur 250tl

atman 106 kafa motoru  100tl

sobo marka dalga motoru 7500lt ve 10000lt 3ADET 100tl,

HEPSİNE TOPLU OLARAK 1500TL TUTMAKTADIR TAMAMINI ALANA CİDDİ VE GUZEL Bİ İNDİRİM DAHA YAPILACAKTIR  ISTEYEN OLURSA KREDI KARTINA CEKIMDE YAPILABILIR.

İLETİŞİM : 553 398 4060

ŞİMDİDEN ALAN ARKADASA HAYIRLI OLSUN UZUN SOLUKLU VE KEYIFLI HOBILER ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ah abim ah inşallah satılır ya kayaların resmini atarmisin bana edemez olanların hate1985@hotmail.com

msj yanıtlandı kardesım...

Millet bedavanin peşinde abim

Bu fiyat zaten çok uygun.belki satmamanizda hayir vardır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar