Selamlar..
Tüm satılık ürünleri bu başlığa topluyorum.
Vortech MP40W
su içerisinde kalan kısmın elden geçirilmesi gerek, bu yüzden sesli çalışmakta. Önceki ilanımda bu yüzden parça olarak satılığa çıkarmıştım. Alacak kişi bunu bilerek alsın. Driver kumandasının ve adaptörünün bile bu parayı hak edeceğini düşünüyorum. Videosu aşağıda izleyebilirsiniz. Kutusu mevcut. Diğer ilanımda daha detaylı anlatmıştım:
http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=42443&hl=vortech
Fiyat: 380 TL
Video:
Bubble Magus Nac5
Gerçekten çok iyi toplayan bir PS. Daha iyi topladığı söylenen ilk serilerinden. Elimde yedek olarak tutuyordum.
Fiyat: 150 TL
Kalkwasser Reaktör
Coralx yada Kalkwasser için reaktör olarak kullanabilirsiniz. 1,5 sene önce aldığımda denemiştim sorunsuzdu. Motorları bakım gerektirebilir. O nedenle ölü fiyat veriyorum. (üzerideki motor maxi jet 500dür)
Fiyat: 80 TL
Tüm satılık ürünleri bu başlığa topluyorum.
Vortech MP40W
su içerisinde kalan kısmın elden geçirilmesi gerek, bu yüzden sesli çalışmakta. Önceki ilanımda bu yüzden parça olarak satılığa çıkarmıştım. Alacak kişi bunu bilerek alsın. Driver kumandasının ve adaptörünün bile bu parayı hak edeceğini düşünüyorum. Videosu aşağıda izleyebilirsiniz. Kutusu mevcut. Diğer ilanımda daha detaylı anlatmıştım:
http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=42443&hl=vortech
Fiyat: 380 TL
Video:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Bubble Magus Nac5
Gerçekten çok iyi toplayan bir PS. Daha iyi topladığı söylenen ilk serilerinden. Elimde yedek olarak tutuyordum.
Fiyat: 150 TL
Giriş yap veya üye ol.
Kalkwasser Reaktör
Coralx yada Kalkwasser için reaktör olarak kullanabilirsiniz. 1,5 sene önce aldığımda denemiştim sorunsuzdu. Motorları bakım gerektirebilir. O nedenle ölü fiyat veriyorum. (üzerideki motor maxi jet 500dür)
Fiyat: 80 TL
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: