Keşfet

Satılık Malzemeler Vortech Mp40W, Nac5, Kalkwasser Coralx Reaktör

Hydro

Yeni Üye
Ad Soyad
Çağlar
Selamlar..

Tüm satılık ürünleri bu başlığa topluyorum.

Vortech MP40W
su içerisinde kalan kısmın elden geçirilmesi gerek, bu yüzden sesli çalışmakta. Önceki ilanımda bu yüzden parça olarak satılığa çıkarmıştım. Alacak kişi bunu bilerek alsın. Driver kumandasının ve adaptörünün bile bu parayı hak edeceğini düşünüyorum. Videosu aşağıda izleyebilirsiniz. Kutusu mevcut. Diğer ilanımda daha detaylı anlatmıştım:
http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=42443&hl=vortech

Fiyat: 380 TL

Video: 

Bubble Magus Nac5

Gerçekten çok iyi toplayan bir PS. Daha iyi topladığı söylenen ilk serilerinden. Elimde yedek olarak tutuyordum. 
Fiyat: 150 TL

Kalkwasser Reaktör 

Coralx yada Kalkwasser için reaktör olarak kullanabilirsiniz. 1,5 sene önce aldığımda denemiştim sorunsuzdu. Motorları bakım gerektirebilir. O nedenle ölü fiyat veriyorum. (üzerideki motor maxi jet 500dür)

Fiyat: 80 TL

Moderatör tarafında düzenlendi:
PS rezerve edildi.

Nac5 satildi

Güncel

güncel

İzmir, Manisa civarında ulaşım imkanım vardır.  Canlı takası olur. 
(ricordea florida, acanastrea, chalice vs.)

MP40W 350 TL oldu. daha da inmeyecek.

Günceldir, canlı takası olur.

Günceldir, canlı takası olur.

günceldir, canlı takası olur.

Vortech MP40W 200 TL!!!

Vortechten anlayan bir arkadaşa cihazı gösterdim, sessiz çalışması için su içindeki kafa kısmındaki pervane sisteminin yanı sıra, motorundaki seramiklerin de yenilenmesi gerekiyormuş. Cihaz çalışıyor, tüm fonksiyonları işliyor zaten yukarıdaki videoda da görülmekte. Ancak sessiz çalışması için bir bakımdan geçmesi gerek.
Elimde atıl olarak durmaması adına fiyatı sadece 200TL yaptım. Bu sefer gerçekten daha inmem :) Kumandası bile kaç para aletin..

Mp40 aldım öm gönderiyorum

Vortech satilmistir.

Coralx kalkwasser reaktörün motoru sesli çalışmaktadır, pervanesinin değiştirilmesi gerek, diğer tatlı su basma motorunda problem yoktur.

Fiyatını 50TL yaptım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba.

Manisa Akvaristleri

Sayfasında da paylaşım yaparmısınız.

Teşekkürler

Tamamı satılmıştır. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar