Keşfet

Satılık Malzemeler....

S.G

Yeni Üye
Ad Soyad
Serdar GÜLDERER
Arkadaşlar hepinize selamlar.Geçiriceğim ameliyat dolayısı ile yeni kurduğum marine akvaryumu dağıtıyorum tamamı ile akvaryumculuğa son veriyorum.İşlerimin yoğunluğu ve sağlık kontrolleri yüzünden int devamlı bakamıcam 0546 944 59 66 nolu telefondan ulaşırsanız sevinirim.Malzemelerin listesini aşağıda belirtiyorum:

1- 115x55x70(h) ölçülerinde 1mm rodajlı camdan alttan ve üstten çift kayıtlı arkadan taşırmalı akvaryum.Akvaryumu yaptıralı 1.5 ay oldu.Çizik yoktur.Akvaryumun sehpasını aksan akvaryumdan almıştım fakat suyu doldururken fark etmedik ve su taşınca sehpa şişme yaptı ve bozuldu, bu yüzden geçici olarak profil ayak üzerine mdfden giydirme bir dolap yapıldı.Akvaryum sehpası dahil 400 YTL dir.;(Akvaryumun yanında 85x45x40(h) ölçülerinde refigiumlu sump birlikte verilecektir...Akvaryumun nakliyesi konusunda tanıdık nakliyeci bi abimiz var uygun fiyata anlaşılır)

2- 2 senelik reef akvaryumundan alınma 80 kg canlı kaya.Kayaların tamamı 350 YTL dir.

3- Macro as350P protein skimmer.Zamanla balık sayısı artacağından ek olarak aldığım bi sıfır kutusunda psdir.Hiç kullanılmadı.Fiyatı 350 YTL

4-TF1000 Msl PS int.almıştım.orjinal motoru phrunner2500 dür.Aldığım fiyata vericem.PS çok iyi durumda çizik bile yoktur.Aldığım arkadaş çok temiz kullanmış.PS fiyatı 275 YTL.

5-150 watt slyvania 20.000K mh ampul.Hiç kullanılmadı.Yanında phlips balans ve ateşleyici beraber 80 YTL.

6- 3 adet 40 watt corelstar floresan.Flonun birtanesi 20 günde 7 saat yanmıştır.Diğer ikisi sadece bir gün yakıldı ışık fazla olduğundan kullanmadım.3 adet flo elektronik balansları ile birlikte 35 YTL.(mh ile birlikte alınırsa tamamı 100 YTL)

7- 30 kg civarında sump için mercan kırığı.Tamamı 50 YTL.

8- yaklaşık olarak 1-1.5 mm kalınlığında mercan kumu bunun içinde elimde olan 5 kg civarında redsae aragonit kum karışıktır.20 kg kum 50YTL.

9- hiç kullanılmamış katkılar: Redsea calsium 450ml, corellife trace element ve pörpelup üçü birlikte 45 YTL.

10-Komple alınmak istenirse komple fiyatı 1.200YTL dir.

Arkadaşlar yukarıdada yazdığım gibi 0546 944 59 66 nolu telden ulaşırsanız sevinirim.Herkese bol tuzlu günler.

Serdar GÜLDERER

--------------------

KOCAELİ

Serdar bey gecmis olsun...

Umarim kisa surede iyilesirsiniz...

FİYATLAR'lar aciliyetten yeniden güncellenmiştir.Kalanların listesi aşağıdadır.

1- 2 senelik reef akvaryumundan alınma 80 kg canlı kaya.Kayaların tamamı 280 YTL dir.

2- Macro as350P protein skimmer.Zamanla balık sayısı artacağından ek olarak aldığım bi sıfır kutusunda psdir.Hiç kullanılmadı.Fiyatı 275 YTL

3- 150 watt slyvania 20.000K mh ampul.Hiç kullanılmadı.Yanında phlips balans ve ateşleyici beraber 70 YTL.

4- 3 adet 40 watt corelstar floresan.Flonun birtanesi 20 günde 7 saat yanmıştır.Diğer ikisi sadece bir gün yakıldı ışık fazla olduğundan kullanmadım.3 adet flo elektronik balansları ile birlikte 30 YTL.(mh ile birlikte alınırsa tamamı 85 YTL)

5- 30 kg civarında sump için mercan kırığı.Tamamı 40 YTL.

6- yaklaşık olarak 1-1.5 mm kalınlığında mercan kumu bunun içinde elimde olan 5 kg civarında redsae aragonit kum karışıktır.20 kg kum 40YTL.

7- hiç kullanılmamış katkılar: Redsea calsium 450ml, corellife trace element ve pörpelup üçü birlikte 35 YTL.

Arkadaşlar yukarıdada yazdığım gibi 0546 944 59 66 nolu telden ulaşırsanız sevinirim.Herkese bol tuzlu günler.

Serdar GÜLDERER

--------------------

KOCAELİ

Moderatör tarafında düzenlendi:
merhabalar kayalar ve aydınlatma ile ilgileniyorum kayaların resmini gönderebilirseniz sevinirm.

evrensair@hotmail.com

Merhaba

Bana da kayaların resimlerini atar mısınız

gokalpakgul@yahoo.com

Gökalp

macro 350 ps ile ilgili görüşebilirmiyiz

Arkadaşlar kayaların resimlerini telefon ile çekiceğimden sağlıklı gözüküceğini zannetmiyorum.bu yüzden resimkonusunda yardımcı olamıcam üzülerek.

KALAN MALZEMELERİN GÜNCEL LİSTESİ

1- 2 senelik reef akvaryumundan alınma 80 kg canlı kaya.Kayaların tamamı 280 YTL dir.

2- 3 adet 40 watt corelstar floresan.Flonun birtanesi 20 günde 7 saat yanmıştır.Diğer ikisi sadece bir gün yakıldı ışık fazla olduğundan kullanmadım.3 adet flo elektronik balansları ile birlikte 30 YTL.

3- 30 kg civarında sump için mercan kırığı.Tamamı 40 YTL.

4- yaklaşık olarak 1-1.5 mm kalınlığında mercan kumu bunun içinde elimde olan 5 kg civarında redsae aragonit kum karışıktır.20 kg kum 40YTL.

5- hiç kullanılmamış katkılar: Redsea calsium 450ml, corellife trace element ve pörpelup üçü birlikte 35 YTL.

Arkadaşlar yukarıdada yazdığım gibi 0546 944 59 66 nolu telden ulaşırsanız sevinirim.Herkese bol tuzlu günler.Her yere kargo ile yollayabilirim.Ücret anlaşmalı kargo ile yollanacağından fazla miktar tutmucaktır arkadaşlar.Bilginize.

2- 30 kg civarında sump için mercan kırığı.Tamamı 40 YTL.

3- yaklaşık olarak 1-1.5 mm kalınlığında mercan kumu bunun içinde elimde olan 5 kg civarında redsae aragonit kum karışıktır.20 kg kum 40YTL

0546 944 59 66 nolu telden ulaşaırsanız sevinirim.

1- 30 kg civarında sump için mercan kırığı.Tamamı 35 YTL.

2- yaklaşık olarak 0,5-1 mm kalınlığında mercan kumu bunun içinde elimde olan 5 kg civarında redsae aragonit kum karışıktır.20 kg kum 35 YTL

0546 944 59 66 nolu telden ulaşaırsanız sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar