gusto
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Mehmet Uysal
Merhaba,
Hobiye ara verdim. Elde kalan malzemeleri satmak istiyorum. Amacım, kargo ile uğraşmadan toplu olarak satabilmek. Yer: İzmir. Kargo alıcıya aittir.
* Aqua Macro NS16: 2 ay kullanıldı. Hava girişi ses çıkardığından, uzun serum borusuyla modifiye edildi.
Çırpıcı pervanesinin ucundaki küçük lastik düştüğünden, elektrik gidip gelince durabiliyor. Ufak bir sorun, düzeltmek için zaman ayırmadım.
* PL 24 W lamba. Diskus akvaryumdan alındı. Yedek olduğundan, denenmedi bile.
* Eheim Jagger 75 W 2 ay kullanıldı. Kutusu, herşeyiyle çok iyi durumda.
* Food Timer Otomatik Balık Yemleme Makinası: Toplam 3 kez kullanıldı.
* Tropic Marin Kombo test(Expert Tester) Son kullanma tarihi: 2013 %50'sinden fazla dolu.
* Koral Color 250 ML. %50'sinden fazla dolu.
* Sera Marin tuz ölçer: Refraktometre olduğundan, hiç kullanmadım. Denedim. Ne olduğunu anlamadım.
* Dip sifonu, kepçe vs.
Toplam: 120 TL.
İyi günler.
Hobiye ara verdim. Elde kalan malzemeleri satmak istiyorum. Amacım, kargo ile uğraşmadan toplu olarak satabilmek. Yer: İzmir. Kargo alıcıya aittir.
* Aqua Macro NS16: 2 ay kullanıldı. Hava girişi ses çıkardığından, uzun serum borusuyla modifiye edildi.
Çırpıcı pervanesinin ucundaki küçük lastik düştüğünden, elektrik gidip gelince durabiliyor. Ufak bir sorun, düzeltmek için zaman ayırmadım.
* PL 24 W lamba. Diskus akvaryumdan alındı. Yedek olduğundan, denenmedi bile.
* Eheim Jagger 75 W 2 ay kullanıldı. Kutusu, herşeyiyle çok iyi durumda.
* Food Timer Otomatik Balık Yemleme Makinası: Toplam 3 kez kullanıldı.
* Tropic Marin Kombo test(Expert Tester) Son kullanma tarihi: 2013 %50'sinden fazla dolu.
* Koral Color 250 ML. %50'sinden fazla dolu.
* Sera Marin tuz ölçer: Refraktometre olduğundan, hiç kullanmadım. Denedim. Ne olduğunu anlamadım.
* Dip sifonu, kepçe vs.
Toplam: 120 TL.
İyi günler.