Keşfet

Satılık Malzemeler.

Ad Soyad
Aytaç
Akvaryumumu kapattığım için malzemelerimi satışa çıkarıyorum, tamamı sorunsuzdur.

Bubble magus nac E-5- daha kullanmaya başlayalı 2 hafta olmamıştı. Fiyat: 300TL

Bubble magus nac QQ- 4-5 ay civarında kullandım sıkıntısız problemsiz bir ps merakımdan dolayı nac e-5 almıştım o yüzden boşa çıktı. Fiyat:125TL

Aqua reef nano plus- Forumdan 2. el aldım aldığım kişi 2 ay kadar kullanmıştı bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum günde 8 saat kadar, süper performanslı bir armatür çok memnundum. Fiyat: 300TL

Tunze 3165 nano clear- İkinci el olarak aquamarketimden aldım süper bir ürün yüzeyde yağ birikmesi sorunu olanlar için dertlere birebir ürün, ayrıca reaktör olarakta kullanılabiliyr ben öyle yapıyordum ilk fosfat emici üstüne karbon üzerine elyaf ve akvaryum pırıl pırıl :) . Tek sorunu bazen fişten çıkartıp tekrar takıldığında pervane dönmüyor biraz sallamak gerekiyor bununla ilgili aquamarketimi aradım muhtemelen mıknatısın temizlenmesi ile alakalı olduğunu güzel bir temizlemeden sonra düzeleceğini söylediler ama açıkçası ben uğraşıp deneyemedim çünkü benim için sıkıntı yaratmıyordu.

2 adet hydor koralia 1- ürünlerin bir tanesini 4-5 ay önce bir tanesini 2 hafta önce aldım ikiside sorunsuz dalga motorları. Adet fiyatı: 50 TL

Tunze 3165 satıldı, Hayırlı olsun Murat bey iyi günlerde kullanın.

TŞK EDERİM AYTAÇ BEY SAĞOLUN....

ydamy4e8.jpg

Buda bubble magus nac qq

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hydor'lar ve Bubble magus nac qq güncel.

Aquareef nano plus'da güncel onu söylemeyi unutmuşum

Kalan malzemeler güncel.

Hayrola Aytaç yeni baslamistin ya bıraktığına üzüldüm :-(

Abi aile evinde zor oluyor o yüzden kendi evime geçince kalıcı güzel bir akvaryum yapmayı planlıyorum.

Aqua Reef Nano X ve Bubble Magus Nac QQ satıldı. Hydor 1'ler güncel.

Inşaallah tekrar guzel bir tank kurarsin hayırlısı olsun

Konu görüntüleyen kullanıcılar