Keşfet

Satılık Mavi Mushroom(60tl), Yeşil Zoa(70tl) Ve Frog Spawn Fragları(kafa Başı 10 Tl)

PaRaDoX

Yeni Üye
Ad Soyad
Uğur
Arkadaşlar yer açmak ve tür çeşitlendirmek adına fiyatları başlıkta yazdığım gibi olan, gayet sağlıklı olan ve aiptasia içermeyen canlılar satılıktır. Denizlideyim, kargo yapabilirim. Fotoğraflar aşağıda verilmiştir. Photoshop ve benzeri hiçbir uygulama yapılmamış olup flaşlı flaşsız, 150w 14500k giesemann veya 4x24w T5 altında farklı günlerde çekilmiştir. Frog spawn ın genelde keyfi kaçık zamanına denk geldi bazıları, ama birinde tam açılmış hali var. Sabah ışıkları ilk açtığım anlarda çekilmiş fotoğraflar var genelde. Eğer istenirse frog spawn ı frag yapmak yerine bütün de satabilirim kafa başı 7tl olarak.

Herkese iyi forumlar.

Bu arada frog spawn diye adlandırdığım canlı octopus sanırım, böyle bir düzeltme yapayım :) Gerçi fotoğraflarda da görülüyor

Octopus un dün gece fotoğrafını çektim ve 1-2 canlı daha ekliyorum

100 tl karışık frag

Frog spawn dediğim Octopus coral :)

Mavi mushroom

100 tl karışık deep water zoa + montipora + mushroom frag

Genel video

Özel mesaj attım.

Mavi mushroom, ve yeşil zoa kayası satılmıştır.

Frog spawn mıdır octopus mudur bilmem ama onu da bölmeye başlıyorum akşam.

100 tl olan üzerinde 5 çeşit zoa, 2 çeşit mantar ve florasan yeşil polip olan ölü mercan parçası

100 tl olan üzerinde 5 çeşit rare zoa, yeşil montipora, ve 2 çeşit mantar olan canlı kaya

ve octopus kafa başı 10 tl olan fragler günceldir

canlıların fotoğrafları ve videoları yukarıdadır, her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz.

İyi forumlar...

Mavi mushroom, ve yeşil zoa kayası satılmıştır. Frog spawn mıdır octopus mudur bilmem ama onu da bölmeye başlıyorum akşam.

100 tl olan üzerinde 5 çeşit zoa, 2 çeşit mantar ve florasan yeşil polip olan ölü mercan parçası

100 tl olan üzerinde 5 çeşit rare zoa, yeşil montipora, ve 2 çeşit mantar olan canlı kaya

ve octopus kafa başı 10 tl olan fragler günceldir

canlıların fotoğrafları ve videoları yukarıdadır, her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz.

İyi forumlar...

Akşamları internete giremiyorum.

Telefon ile ulaşabilirsiniz 0 555 262 82 77

ne oldu bızım canlılar:) :) yola nezaman cıkıyo:)

Yarın yolluyorum kısmetse :)

Mavi mushroom ve yeşil zoa kayası bugün gönderildi şu an yolda Eskişehir'e doğru. Octopus ta parçalanmadan yeni sahibine doğru yarın uzayacak ufaktan :)

Star polipli olmayan karışık deep water zoa da satıldı.

Star polipli frag güncel, 8x8x8cm boyutlarında sayılır.

Kardeş hayırlı satışlar erkan abideki canlıyı alıcam ama bi tankı kurayım oke ben sana tel açarım konusuruz

Tamamdır abi, sıkıntı yok. Sağolasın :)

Sen rahat rahat kur, ben bekletirim onu sana :)

Eskisehirden selamlar... :) Canlilar sag salim yeni akvaryumlarina ulastilar. Kucuk hediyeler icinde ayrıca tesekkurler ;)

Ne demek, güle güle sağlıkla büyüt canlılarını... :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar