Keşfet

Satılık Mercanlar, Balıklar Ve Ati Bm160

Ad Soyad
tacettin dinçarslan
Arkadaşlar, Denizli'den herkese selamlar

GALERİ

Galerideki ilk 10 fotoğraftaki canlıların arasında sadece mercanlar(kocaman star polip ve xenia kayası , mor long tentacle fungia, cats eye palytoa, kocaman açan mushroom)

kalan fotoğraflardaki ise bütün balık mercan ve ekipmanlar satılıktır.

Paradox nickli Uğur arkadaşım ilgilenmektedir. İlk 10 fotoğraf ise LASTVET nickli Erkan abimin akvaryumundan canlılardır.

Fiyatlar için akşamüstü civarı tam belirleme yapacağım.

Herkese iyi forumlar.

İlk 10 foto daki soldaki büyük octopus da satılık bu arada :)

Fiyatlar şu şekilde;

sağ sol orta diye belirttiğim videoda gözüken akvaryumun içindeki canlıların konumlarıdır, genel görünüşte de aynı yerleşimi görebilirsiniz.

powder blue 200TL

regal angel 200TL

blue tang 150TL

soldaki büyük bubble coral 120TL

ortadaki hammer 100TL

sağdaki octopus 120TL

xenia kayası 100TL

canlı kayalar 8TL/kg

Ati BM160 350TL

Üst fotolardaki canlılar ise;

kocaman star polip ve xenia kayası 200TL (tahmini olarak 40cm civarı, yarısı uzun kollu yeşil florasan star polip kalanı da xenia ve yer yer mushroom)

mor long tentacle fungia 70TL

cats eye palytoa 70TL kafaları saymadım ama fotoda mevcut

Büyük octopus coral 250TL (tankın sol tabanındaki)

NOT: Canlıların fiyatlarını ben belirlemedim. Taci arkadaşımın akvaryumu ekonomik sebeplerden ötürü tamamen satılacak, diğer Erkan abimin canlıları da yer açmak ve tür çeşitlendirmek adına yapılacaktır. Toplu alımlarda indirim yapma sözü aldım :)

(Zararlı canlı ve aiptasia içermezler, çoğu 2-3 aylık değil 1.5-2 yıllık canlılardır)

Herkese iyi forumlar, sağlıklı canlılar... :)

uğur cuğum yardımlarından dolayı tesekürler. beni bu zahmetten kurtardın...

her zaman abi =) sen iste yeter...

izmirden alacak arkadaşlara sorunsuz gönderebiliriz.her pazar arkadaşımız özel arabasıyla izmire geliyor...

Fotoda kardinal gözüküyor. O satılık mıdır peki?

mercanların ebatı nedır

star polip kayaları yaklaşık 30,35cm boyunda;20cm eninde yassı kayalardır. kalınlıklarıda ortalama 10cm dir.

birtanesinin yarısı star polip,yarısı 25-30 kök xenia ile kaplıdır. birkaçta mushrom bulunuyor.

diğer kayanın yaklaşık 25cm i star poliple kaplıdır. diğer yanındada 7-8 adet büyük mushrom ve 6-7 kök xenia vardır. mushrumlardan en büyüğü enaz 10cm çapta açmaktadır.

arkadaşlar bu kayalar akvaryumun ana kayalarındandır. daha önce forumdada yazdığım gibi heryer starpolip ve xenia olduğu için kurtulmak istiyorum.

bu kayalardan istenirse en az 40-50 adet frag çıkarılır.

birde starpoliplerin tentikülleri 5-6cm uzunluğa ulaşmaktadır

fırat bey malesef cardinal satılık değil...

İSTANBULA CANLI ULAŞTIRA BILIRMIYIZ XENİYA KAYAYASINI BEN ALMAK İSTERİM MUMKUNSE

Moderatör tarafında düzenlendi:
AKŞAMÜSTÜ ÖZELDEN MESAJ YAZDIM YAKLAŞIK 40 CM OLAN BÜYÜK STARPOLİP VE XENİA KAYASINI ALMAK İSTİYORUM HESAP NUMARANIZI ÖZELDEN ATARSANIZ SEVİNİRİM.SAYGILAR

Canlı sahibine telefon açarak bildirdim, görünce mesajınızı cevap verecektir.

powder blue 200TL

blue tang 150TL

Satılmıştır. ikisine toplam 300TL ye anlaştık. Kargo ve yol masrafı karşı taraftan tahsil edildi. Teslimat uçak ile bu akşam, olmazsa yarın akşam uçağına kalır.

Diğer canlılar güncel. Tek canlıda indirim talep etmeyin lütfen arkadaşlar, ama toplu alımda elimden gelen baskıyı yapıyorum indirim için :)

Herkese iyi forumlar

yaklaşık 40cm lik,xenia-starpolip kayası rezerve..

yaklaşık 35cm,3te2si ful starpolip,3te2 si büyük maşrumlarla kaplı,2-3 kök xenia bulunan kaya güncel....

3 te 2 si star polip 3 te 2 si mushroom dolu olunca 3 te 4ü doldurdun abi, o nasıl iş ya =)

az iç şu mereti
default_tongue%20(1).gif

yaklaşık 40cm lik,xenia-starpolip kayası satılmıştır...

diğer kaya güncel... canlı görseniz kesinlikle kaçırmazsınız.

Merhaba Denizlili abilerim bende Denizli/Çivrildeyim elinizde bu garip denizciye uygun fiyatta 1-2 kök mercan xenia ne varsa almak isterim eğer varsa kolay gelsin hayırlı satışlar..

Konu görüntüleyen kullanıcılar