Keşfet

Satılık Mercanlar

gokcegoktan

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökçe Ali Göktan
Teslimat İstanbul içi Nişantaşı'ndan elden yapılacaktır. ÖM veya cepten ulaşabilirsiniz. 0535 217 35 11.

5- Favia - bordo, krem, 10-15 cm arası- 75 YTL

7- Hydnophora sp - yeşil, tabak gibi, çapı 1 karıştan büyük - 175 YTL

8- 3-4 kg kadar canlı kaya - üzerinde pek çok yeşil montipora digitata, büyükçe bir bordo pavona kolonisi, mavi tubiporalar ve xenia var. - 150 YTL

9- 3-4 kg kadar canlı kaya - üzerinde büyükçe bir bordo pavona kolonisi ve mavi tubiporalar var. - 150 YTL

10- 10 kg kadar formu L şeklinde olan canlı kaya - üzerinde büyükçe bir yeşil pavona kolonisi, mor-mavi montipora encrusting kolonisi, mavi tubiporalar var. - 175 YTL

12- Acropora sp - mor, yeşil, mavi, üç renkli, fotoda ana koloninin eski hali var, fraglanıp verilecektir, 10 cm 3-5 dallı fraglar - 50 YTL

13- Montipora digitata - boy boy fraglar var 5 cm ler 30 YTL den başlıyor. 20-25 cm ye kadar var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 ve 3 satılmıştır.

5-

3871.jpg

7-

3882.jpg

8-

3885.jpg

9-

3889.jpg

10-

3892.jpg

12-

3908.jpg

13-

3918.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben niye resimleri göremiyorum?

Bende görünüyor fotolar.

uuif1.png
Bendede böyle... :(

Enteresan. Diğer konuda da fotoları göremediğini söyleyen arkadaşlar vardı. Bugün foto konusunda problem var herhalde.

fotolar bendede görünmüyor???

Resmin yüklendiği siteden kaynaklanıyor olabilir fakat bende gözüküyor.

ilginç bi olay sinir oldum şimdi ..isimleri bilmediğimden resim benim gibi birisi için çok önemli yoksa googleden fotoları ara dur :)

Güncel

5 numara satılmıştır.

Resimleri görebilirsek daha iyi olacak...

Ben görebiliyorum.

:) aramızdaki fark bu işte Gökçe bey bende gözükmüyor acaba firefox kullandığımdanmı bilmiyorum..

Olabilir. Ben ie kullanıyorum problem yok. Bu tür teknik işlerden hiç anlamam.

Türk Telekom´un dns sunucularından da kaynaklanıyor banzen bu sorun.Fotolar sorunsuz açılıyor bende..

Güncel.

Evet sorunsuz açılıyor resimler bendede.

Konu görüntüleyen kullanıcılar