Keşfet

Satılık Metalhakide+t5, Co2 Difizör, Vs.

oguzhan1981

Yeni Üye
Ad Soyad
OĞUZHAN
Satılan Malzeme(ler): 2 adet 4*24w t5+ 1 adet 150w metal halideden oluşan fan soğutmalı paslanmaz krom malzemeden aydınlatma sistemi ve askı ayakları

Adet Fiyatı:

Toplu Alım Fiyatı:2si birden 250 tl

Adedi: 2

İli/Semti: Kocaeli/İzmit

İrtibat Bilgileri: 0505 545 20 77 internete giremiyorum lütfen telefondan ulaşın.

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden yada kargo

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

DİĞER FOTOĞRAFLAR

Diğer:metal halide 1. sınıf malzemeden yapılmıştır. t5 balastları tridonik markadır. Metal halidede enerji sarfiyatını azaltanm ve lamba ömrünü artıran elektronik balast kullanılmıştır. Dış kasa paslanmaz krom malzeme kullanılmıştır. ikisini birden alana askı ayakları hediye edilecektir.

metal halide lambalar bitkiler için kullanılan BLV marka 6500 k spekturumna sahiptir. Ayrıca osram marka 4adet 28 w 4800 k t5 ve 4adet 28 w 6500 k değerlerinde lambalar fiyata dahildir. Metal halidenin bir tanesinde metal halide yanmamaktadır. Lamba patlamış olabilir nedenini bilmiyorum.

Satılan Malzeme(ler): RedSea CO2 Vortex Difüzör

Adet Fiyatı: 75

Toplu Alım Fiyatı:

Adedi: 1

İrtibat Bilgileri: 0505 545 20 77 internete giremiyorum lütfen telefondan ulaşın.

Redsea CO2 set 500'ün yedek difüzörüdür. Ayrıca kendi sisteminizde de kullanabileceğiniz son derece kaliteli ve yüksek performanslı vortex difüzör

Satılan Malzeme(ler):Atman 11W UV

Adet Fiyatı: 50

Toplu Alım Fiyatı:

Adedi: 1

Diğer Bilgiler: Akvaryumda oluşan zararlı bakterileri ve tek hücreli yüzen algleri yok eder.

İçerisinden geçen su ile birlikte alg ve zararlı bakteri ve bakteri larvalarını uv ışını gücü ile yok eder.

Böylece akvaryumda herhangi bir hastalık oluşum riski minimuma düşürülmüş olur.

Yararlı bakteriler yüzeylere tutunarak yaşadıklarından uv ışınlarından etkilenmezler.

Satılan Malzeme(ler):Aquaclay kum

Adet Fiyatı:Litresi 1,5 tl

Toplu Alım Fiyatı: 50 lt civarı belki daha fazla

Adedi: 65 tl

Uploaded with ImageShack.us

Diğer Bilgiler: Aquaclay kum ve birzda 0 numara ithal quarz kumdan oluşmaktadır. Bu sayede aquacalayde yetişmesi zor olan dip bitkileri kolaylıkla yetişebiliyor.

Güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar