Keşfet

Satılık Mushroomlar, Polypler,grammo Loreto, Dwarf Angel,leather Ve Diğer Coraller

ozsarman

Yeni Üye
Ad Soyad
Özdemir Şarman
Merhaba,

Aşağıda resimleri yer alan canlılar satılıktır, oldukça resim var, her gün eklemeye çalışacağım, balıkları Kağıthanede bulunan evimden veya Mecidiyeköy 'den mercanları ise belirttiğim lokasyonlarda elden veya kargo ile gönderebilirim.

İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bir türlü ilgilenemediğimden dolayı aynı zamanda komple tankımı tüm donanımlarıyla satıyorum, canlı + tankı alacak kişiye indirim yapacağım, tankın detaylarına ve resimlerinede aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Özellikle balıkları alacak olan arkadaşın, deniz akvaryumu konusunda deneyimli olmasını tercih edeceğim.

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=27350

Bütün balıklar yaklaşık 1 seneden beri bendedir ve hiç bir problemleri bulunmamaktadır, kuru yem almaktadırlar, beslenme ve form problemleri yoktur, Pygmy Angelfish herhangi bir mercana şu ana kadar hiç dokunmamıştır.

Pygmy Angelfish ~ Cherubfish

Centropyge argi

Cherubfish, Cherub Pygmy Angelfish, Pygmy Dwarf Angelfish

Family: Pomacanthidae

Fiyat:125 TL

Resim:

Royal Gramma Basslet (Gramma loreto)

Fiyat: 125 TL

Resim:

Orange Spotted Goby (Amblyeleotris guttata)

Fiyat:70 TL

Resim:

Mercanların Resimleri ve Fiyatları Aşağıda Yer Almaktadır (Montipora Sps 'leri hediye edeceğim):

Green Star Polyp Kayasi: 100 TL

Lavender Mushroom (2 'li kaya) : 130 TL

Lavender Mushroom Tek 'li Kaya: 70 TL

Green Floresan Star Polyp Kayası: 75 TL

Melon Polyp Kayası: 75 TL

Kırmızı Polyp Kayası üzerinde pek çok Green Yuma Mushroom: 100 TL

Mavi Mushroom Kayası: 100 TL

Tekli Green Yuma Kayasi: 30 TL

3 Renk Yeşil - Sarı - Beyaz Polyp Kayası: 75 TL

Leather Coral: 80 TL

Acan Lord: 125 TL

20 Kg kadar canlı aragonit kum: 80 TL

20 Kg kadar canlı ve cansız fiji plate + singapur kayası (Kayalar tertemizdir hiç bir organik veya inorganik zararlı bileşen içermemektedir): 300 TL

Canlıları toplu alana tüm temizlik takımı ile fragları hediye edeceğim. Yanında da çok çok az kullanılmış Reef Snow hediye vereceğim.

Özdemir bey gramma yı aldım.

Hayırlı olsun Cumhur Bey, gramma sizindir, cherub 'da maaşallahı var mükemmel bir canlı, tavsiye ederim katiyen mercanlara dokunmuyor.

Lütfen bana özel mesaj atınız , Cumartesi günü saat kaçta benden alacağınızı ve iletişim bilgilerini konuşalım.

Gramma loreto, Cumhur Bey 'e rezerv edilmiştir.

Diğer satışlar devam etmektedir.

Acan Lord ve tekli yuma Cem Bey 'e rezerv edilmiştir.

Kırmızı Polyp Kayası üzerinde pek çok Green Yuma Mushroom: 100 TL bunu ayırabilirmisiniz ...

selamlar,

Mavi Mushroom Kayası: 100 TL

alabilirim. elden teslim yeri neresi acaba (yarın için)?

saygılar

Deniz.

Güncelleme:

Acan Lord ve tekli yuma satılmıştır.

Kırmızı Polyp Kayası üzerinde pek çok Green Yuma Mushroom: 100 TL ---> Enes Bey 'e rezerv edilmiştir.

Deniz Bey teslim yeri Kağıthane 'dir.

Arkadaşlar lütfen istediğiniz canlılar için özel mesaj ile benle iletişime geçiniz. Pek çok talep geliyor, kimsenin kimseye hakkı geçmesin , sıkıntı olmasın diye uğraşıyorum.

Cherubfish satılmıştır.

3 renkli polyp kayası ve green floresan polyp bana rezerve et usta. Yarın hemen alabilirim.

Güncelleme:

3 renkten oluşan ( bir polypde 3 renk ) polyp kayasi ve star polyp kayasi Bahadir Bey 'e rezerv edilmistir ( Bahadir Bey lutfen bana ulasiniz )

Mavi Mushroom kayasida Murat Bey 'e rezerv edilmistir.

Güncelleme:

Çoğu canlının satışı tamamlanmıştır, geriye kalan canlılar ve rezerv durumları ve bilgileri aşağıda yer almaktadır:

Mavi Mushroom kayasida Murat Bey 'e rezerv edilmistir.

Melon Polyp Kayası: 50 TL

Kırmızı Polyp Kayası üzerinde pek çok Green Yuma Mushroom: 75 TL

Leather Coral: 50 TL

Bunlar son kalan canlılardır toplu alım fiyatı: 150 TL 'dir, ve yanında hediye olarak Astrea snail ile bir kaç tanede conch verilecektir.

Malzemelerde ise sadece Led armatür ve Mh ampül kalmıştır detayı için:

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=27350&st=0&gopid=235536&#entry235536

Geriye kalan herşey satılmıştır. Herkese ilgisi için teşekkür ederim.

Yeni evdeki yeni tankın kurulumunda inşallah bütün gelişmeleri tek tek resimleriyle paylaşacağım.

Kırmızı Polyp Kayası üzerinde pek çok Green Yuma Mushroom: 75 TL hocam ben buna talibim ... Ö.M gönderdim ..

Güncelleme:

Mavi Mushroom Kayasi: 100 TL

Melon Polyp Kayası: 50 TL

Kırmızı Polyp Kayası üzerinde pek çok Green Yuma Mushroom: 75 TL

Leather Coral: 50 TL

Bunlar son kalan canlılardır toplu alım fiyatı: 240 TL 'dir, ve yanında hediye olarak Astrea snail verilecektir.

Güncel

Bütün canlılar satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar