Keşfet

Satılık Nac7 Ps Atman 104 Kafa Motoru Refraktometre Ve Ph Metre

fuattemiz

Yeni Üye
Ad Soyad
fuat
iyi günler arkadşlar nac7 ps bu senenin başlarında almıştım kusursuz çalışıyor ve hiç sorun çıkartmadı 200 tl refraktometre markası yazmıyor 80 tl almıştım onuda 60 tl ye vericem ph metrede aynı şekilde 50 tl dir kalibreedilmesi lazımdır. ayrıca atman 104 kafa motoru vardır 2 hafta önce aldım 25 tl de odur. iyi forumlar istanbul ramiden elden satıyorum

merhaba balık takası düşünürsen bu ekipmanlara powder black veya powder blue verebilirm

şuan hobiye bir süre ara verecegim için sadece nakit satılıktır ayrıyetten yanında ufak 1 paket new life spectum çok az kullanılmış yem var 25 tl ye almıştım ürünlerden 2 parçasını alana hediye edicem. diger bir hediyede elimde son kalan maşa

refraktometre satılmıştır diger ilanlar güncel...

ürünlerin hepsini alana maşa + new life spectum A+ full yem hediye edicem. ps + ph metre + atman 104 kafa motoru toplaf fiyat 270 tl + hediyeler.

nac 7 rezervedir arkadaşlar güncel olarak Sadece 104 atman kafa motoru daha 1 hafta kullanıldı ve ph metre vardır 2 sini 70 tlye vericem yanında 1 paket yem hediye edicem new life spectum A+ 20 tl zaten full yem 1 adet de maşa var onuda vericem hepsi komple 70 tl

malzemeler satılmıştır .. ilan silinebilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar