Keşfet

Satılık Niger Trigger

aucar

Yeni Üye
Ad Soyad
Abdurrahman
Mercana başlayacağımdan ötürü Niger trigger ımı satıyorum

her türlü yemi yer diğer balıklarla hiç problem yaşamadan geçiniyor.

Fiyat 90 TL

ilgilenen arkadaşlar 0532 666 44 85 yada Ö.M ile ulaşabilirler.

Mercan uyumlu canlılar ile takas olur.

img4145my.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha önce bakmıştım . akvaryumda harika gözüküyor. Ağzı küçük olduğundan diğer triger türleri gibi mercanlara ve balıklara zarar vermiyor.

Mercanlar yüzünden bir türlü alamadığım ve hayranı olduğum bir canlı alıcak arladaşa hayırlı olsun şimdiden

Saygılar

Çok güzel balık gerçekten triger bende besledim ama satmak zorunda kaldım .

Evet bendede 2 adet vardı ve eş gibilerdi hiç ayrılmıyorlardı ama satmak zorunda kaldığı için birini sattım ve diğerinide satıyorum şimdi

aslında hiç agrasifliğ yok ama kuracağım mercan akvaryumu fazla büyük değil ve daha farkli türleri ekleyeceğimen dolayı çokta sışış tıkış olsun istemiyorum.

S A resife uygunmudur bu balık yumuşak mercanım çok o yüzden sordum

A.S.

bildiğim kadarı ile resif uyumlu değil.

kimileri pek birşey yapmıyor desede riske girmeye deymez.

Akvaryumuzun ebatlarini ogrenebilirmiyim bende bu tarz canli eklemek istiyorum fakat yuzme alani ufak gelir diye korkuyorum saygilar

A.S.
bildiğim kadarı ile resif uyumlu değil.

kimileri pek birşey yapmıyor desede riske girmeye deymez.
Akvaryumuzun ebatlarini ogrenebilirmiyim bende bu tarz canli eklemek istiyorum fakat yuzme alani ufak gelir diye korkuyorum saygilar

Kaza bela cikmazzsa niger benim Abdurahhman abiye tesekkur ederim gosterdigi kolaylik ve ilgi icin insalah hersey gonlunuzce olur Abdurrahman abi saygilar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaza bela cikmazzsa niger benim Abdurahhman abiye tesekkur ederim gosterdigi kolaylik ve ilgi icin insalah hersey gonlunuzce olur Abdurrahman abi saygilar

Niger trigger yusufragip isimli arkadaşa ayrılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar