Keşfet

Satılık Octopus Coral

orhan

Yeni Üye
Ad Soyad
orhan Yücel
Octopus Coral en az 20 ana kafadan oluşmakta arkadaşlar Fiyat 300 tl kendisi yeşil kafası mor dur.

2 adettir. Gelip gören arkadaşlarım bilirler pazarlık yoktur arkadaşlar resim atarım. 0543 325 12 45 

Adet fiyatı arkadaşlar  ;)

Tesekkurler abi

Maşallah haharika canlı fiyatida güzel imkan olsa kaçırmam Alicak hobicimize şimdiden hayırlı olsun iyi günler

Tesekkur ederim cihan bey

güncel

Ortak kimse almazsa gonder bana:D

Gönderelim adres

güncel

Canlı muhteşem güzel, fiyatta bedava. Nasıl alınmadı hayret. 3-5 kafasına 100-150 istiyorlar ...20 kafa yahu :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
kutlu abi bende anlamadım ki tam açmamışlar birde frag yapıp satmakta istemiyorum abi :(

kutlu abi bende anlamadım ki tam açmamışlar birde frag yapıp satmakta istemiyorum abi :(
Valla nano akvaryumu olanlar için zaten birebir. 

Büyük akvaryumunu olup da doldurmak isteyip de para yetiştiremeyenler için ise tam isabet olur. Alsınlar bunu koysunlar akvaryuma kocaman yer kaplar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugün balıklar için bir abim geldi bunlarda kocamanlar benim tank bile büyük gelir dedi yani valla abi dediğin forumları süper Teşekkürler bu arada abi

güncel

güncel

ARKADAŞLAR KİMSE ALMAZ İSE FRAG YAPIP SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Frag yapıp satsan 3 mislini kazanırsın zaten. Bu fiyata bu canlı hala satılmadıysa ya ülke ekonomik buhran geçiriyordur yada herkesin akvaryumundan lps fışkırıyordur, anlamadım gitti. Nası kaçar bu fırsat ???

Konu görüntüleyen kullanıcılar