Keşfet

Satilik Özel Tür Canlilar

yakoo

Yeni Üye
Ad Soyad
yakup
Özel tür siyah elegance özel tür siyah kollu fosforik torch coral fosforik frogspawn coral türkiyede tek anemon 

canlılar fishpoint gökhan beyin oradadır dileyen orada görebilir

canlılar özel türdür satılan 100 200 tl lik canlılarla karıştırmayın dileyene whatshaptan resim atabilirim buraya resim eklemeyeceğim.

05352888216

05052336688 resim alabilirmiyim birde fiyatları?

05325751913 e siyah kollu torchun fotosunu yollayabilirmisiniz

evet elagance coralı bugün gördüm.güzel bir canlı ama ona 1500 tl verilmez.

Akın merhaba

evet canlı çok güzel ama burada yazmış olduğun yanlış o canlının değerini sen belirleyemezsin zaten alırsan alırsın almayacaksanda karalayamazsın hem bu hobide ne canlı hastaları var biliyorsundur değil 1500 3000 tl verecek kişi ve kişilerde çıkar sen rahat ol...

Amacım karalamak degil isteyen istedigi fiyati yazar ama bu hobiciye yakismaz gercekleri konusmak ne zaman yanlis olmus yazdigim sadece bi fikir merak etme ben rahatim yazdiklarimdanda pisman degilim

Yazdiklarim yalnis anlaşılmasin ama ozel palyaçolarida yuksek fiyattan vefiliyordu.mesela çifti 1000 tl gibi.ama şimdi dökülüyorlar.çifti 400 tl gibi.bugun özel olan canlilar belli bir dönem sonra özel olmuyorlar.

Akın bey bence yorumlariniz yanlış tamam amacınız karalamak değil ama boylede yazmak doğru değil nacizhane fikrim saygilar

Akın bey bence yorumlariniz yanlış tamam amacınız karalamak değil ama boylede yazmak doğru değil nacizhane fikrim saygilar
neyse,size saygılar.herşeyin bir nasibi vardır.hayırlı müşteriler dileğiyle.

Evet Akın sana katılıyorum özel tür denen palyaçoları ben bile üretebiliyorum çünkü o yüzden o canlı ÖZEL canlı olmaktan çıktı ama siyah elegance heryerde ve herkeste olmayan bir canlı o yüzdende fiyatı bu sende tankındaki canlılarını satıyorsun ve fiyatların yüksek neden.? Farklı olduklarını söylüyorsun değilmi torch altın kafa bir özelliği yok heryerde var ama ben senin ilanının altına hiçbirzMan böyle seyler yazma gereği duymadım burada herkes herseyin değerini biliyor bizden ustalarda var herkes o zaman yorum yapsa iyimi olur bütün ilanlara

her neyse madem özel diyorsun senin canlın özel kalsın insallah satarsın özel mercanini bahsetmek istedigim farkli bi gorustu ama anlatamadim sadece amacimiz hic kimsenin canlisini ve satisini engellemek degil fikir sadece herkes her yoruma axik anlatabilene tabi sana bol hayirli bol kazancli satislar uzatmanin mantigi yok bnm bahsetmek istedigimi anlamak isteyen anladi zaten boyle giderse ilanin bizim yorumlarimizla dolacak satisin önüne gecicez tekrardan hayirli kazanclar bol satislar :) )

Farkli anlasildiysa bahsetmek istedigimiz kusurumuza bakilmasin ne diyelim bol tuzlu günler herkese

madem bu kadar özel resmini neden koymuyorsunuz onu anlayamadım.

En azından alamayanlarda özel bir kaç  canlı görmüş olur. 

Evet Akın sana katılıyorum özel tür denen palyaçoları ben bile üretebiliyorum çünkü o yüzden o canlı ÖZEL canlı olmaktan çıktı ama siyah elegance heryerde ve herkeste olmayan bir canlı o yüzdende fiyatı bu sende tankındaki canlılarını satıyorsun ve fiyatların yüksek neden.? Farklı olduklarını söylüyorsun değilmi torch altın kafa bir özelliği yok heryerde var ama ben senin ilanının altına hiçbirzMan böyle seyler yazma gereği duymadım burada herkes herseyin değerini biliyor bizden ustalarda var herkes o zaman yorum yapsa iyimi olur bütün ilanlara
 BEN SATTIĞIM CANLININ ÖZEL OLDUĞUNU BELİRTMEDİM.SADECE CANLININ RENGİNİ BELİRTTİM.CANLIYA ALTIN KAFA DEDİM.BU CANLI İÇİN ÖZEL DEMEDİM.ALTIN KAFA DEĞİLDE CANLI YEŞİL OLSAYDI YEŞİL YAZACAKTIM.

şuan altının gram fiyati alış 99,91 satiş 99,92 bunları göz önunde bulundurun ne canlılarmış arkadaş :D  

foto görsekte gözümüz şenlense :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri