Keşfet

Satilik Percula Çifti

ömer leblebici

Yeni Üye
Ad Soyad
ömer
yaklaşık yedi yılı aşkındır bende olan balıklarımı biraz ara vermek adına satışa çıkardım.çift olarak 100 TL.saygılar...

7 yıla göre bayağı boyları küçük kalmış, Anemonu satmak isterseniz ben talibim :) Şimdiden hayırlı satışlar

merhaba arkadaşım,fotoğraf biraz eskidir (anemon olan);bu boyda akvaryumcularda bulman zor,teşekkür ederim alakanız için...

slmlar, 7 yıl diye doğrumu okudum? maşallah, yumurta yapıyorlarmı? hiç yavru aldınızmı? istanbulun neresindesiniz? foto biraz eski demişsiniz canlıların boyutları ne kadardır acaba? whatsapp tan foto atabilirmisiniz? saygılar.  0532 305 25 47

7 yıllık palyaçolar için fiyat çok uygun boylarıda yaklaşık 10 cm dir sanırım bu canlıların?

Çok büyük oldukları söylenemez,zira çok büyük akvaryumlarda bakma şansım olmadı.yaşlarından yana şüpheniz olmasın,öncelikli olarak elden vermeyi düşünüyorum.bir kere Balıkesir'e gönderdim kargo sıkıntılı canlılar açısından.hiç bir canlıya ızdırap verme lüksümüz yok,bu işe gönül verenler olarak beni çok iyi anladığınızı tahmin ediyorum,saygılar...

Hayırlı satışlar. percula değil ocellarisçifti bunlar percula diyince insanlar çekinir daha agresiftiler ocellarise göre perculadan yavru alırsın satamazsın çünkü rengi 1.5 2 senede oturur vsvs

Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkür ederim arkadaşım,ben daha bilinir ismiyle ilana koydum(yada bana göre öyle)yardımsever alakanızdan dolayı teşekkür ederim,saygılar...

Yardımı geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim,balıklar teslim edilmiştir.saygılar...

Konu görüntüleyen kullanıcılar