Keşfet

Satılık Purolar Tangler

alfonzo 25

Yasaklı
Ad Soyad
erkan
Satılık purple tang 2adet ml ve l boy Kızıldeniz balıkları 300-350tl

Kızıldenizden başka yerde yok ki:))

Kızıl Deniz'in her yerinden çıkan bir değil kızıl Deniz'in etrafında bi sürü ülke var

Maldivler'e kadar Batı Hint Okyanusun'da var olduğu biliniyor artık. Kızıldeniz'e endemik bir tür değil. 

Erkan Bey,

2 balıkda aynı akvaryumdamı akvaryumunuzun videosunu gönderebilirmisiniz. 

tşk. 

Sen Hint Okyanusu'ndan gelenleri alırsın cigerim

Yerim ciğerini senin kötü bişi demedim piyasada hep kızıldeniz var zaten yanlış anlama hatta gönderirim dersen ML olanada talibim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya hu Allah rızası için balıkların memleketleri üzerine malumat furuştluk yapılacağına satışa bakılsa daha iyi değil mi? Bu topic satış topiği balığımın türü nedir? topiği değil ki.Lazımsa al yoksa alma.

Yoksa işin ucu tartışmaya gidecek. Gitti bile.

Yahu sakin selahaddin bey valla kötü niyetle bişey demedim kızıldeniz hepsi zaten dedim ML gönderirse talibim dedim oturmuş yem yiyen balıklar bunlar bide purple kim ne yazssa hikaye zaten güzel bal gibi canlılar belli değilmi resimlerden e fiyatlarda normal yaparız accık pazarlık sünnettir mozambik olsa ne olur abartmayalım.

Ya sıkıntı yok tartışma bilgi alış verilişine sebep olur isteyene balıklar verilir saglıkları süper balıklar 05317920065 arayana bilgi verilir

Kardeşim yer neresi?

erkan beyden 2 balık almıştım powder ile nasoydu sanırım inanılmaz iyi canlılardı

Erzurum iskenderun otobüs varmıdır acaba??

alfonzo 25' Alıntı:
Hataya var biliyorum ben İskenderun'da askerdim 1.deniz er eğitim alayında
Hataya var biliyorum ben İskenderun'da askerden 1.deniz er eğitim alayında

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim balıklarımı alan pişman olmaz

Konu görüntüleyen kullanıcılar