Keşfet

Satılık Red Goniopora

trknr

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan
Canlı: Red Goniopora (Goniopora cf. somaliensis)

Fiyat: 120$

Temsili resim:

redgonnipora1.jpg

Kibrit kutusu büyüklüğündedir. Su şartları iyi olan arkadaşlara tavsiye ederim.

İletişim Ö.M

Hmmm bana bundan frag borcun vardı bak koyunca aklıma geldi :D

merhaba Hakan Bey,

sorması ayıp nerden geçti elinize ? :)

hayırlı satışlar...

Çok güzel bir canlı.

Onur hafıza süper ama monti gibide olmuyor bu meret. :)

Burak bey bir arkadaşımdan almıştım. O da yurtdışından getirtmişti yanılmıyorsam.

Hakan bey şehir ve semt nerde acaba? bakımıyla ilgili bilgi olarak verebileceğiniz tüyolar varmıdır?

Gerçekten çok güzel bir canlı.Akvaryumum oturmuş olsa idi kesinlikle alırdım.Tabii şehir düşüna gönderme zahmetine katlanırsanız :D

Neden satıyorsunuz acaba merak ettim....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben grotech a,b,c katkılarını kullanıyorum ek olarak mercan yemleri ve plankton ile takviye yapıyorum. Bulabilirseniz brien shrimde verebilirsiniz.

Çok ışık istemiyor. Akıntının az olduğu noktaya koyarsanız ve rahatsız eden bir canlı olmazsa çok güzel açıyor.

Hakan bey şehir ve semt nerde acaba? bakımıyla ilgili bilgi olarak verebileceğiniz tüyolar varmıdır?

Askerlik nedeni ile satıyorum. Şehir dışını şu an için düşünmüyorum. Teşekkürler.

Gerçekten çok güzel bir canlı.Akvaryumum oturmuş olsa idi kesinlikle alırdım.Tabii şehir düşüna gönderme zahmetine katlanırsanız :D

Neden satıyorsunuz acaba merak ettim....

Kanka, diğer canlılarıda elden çıkartmayı düşünüyormusun?

O zaman Haku bir kısmına ben talip olacağım. Malzemeler 'de olabilir :)

Sen git gel askere sana daha büyük bir tank yaparız.

Hakan bey şehir İstanbul galiba ama semt neresi acaba :) benim yer beylikdüzü yani şehirdışı gibi o yüzden semt biraz önemli :)

Devrim,

Hakan, Davut Abi ye yakın bir yerlerdeydi. Adını unuttum oraların. Sana yakın sayılır, sana da gelicem bir ara şu pasaportun süresini bir uzatayım yanındayım. :D

Evet Davut bey'e çok yakınım. Yeşilpınardayım.

Devrim,

Hakan, Davut Abi ye yakın bir yerlerdeydi. Adını unuttum oraların. Sana yakın sayılır, sana da gelicem bir ara şu pasaportun süresini bir uzatayım yanındayım. :D

130 ytl

ayrılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri