Keşfet

Satılık Redsea Max 250 Full

MERCY

Yeni Üye
Ad Soyad
MUSTAFA PEKTAŞ
özel sorunlar sebebiyle çok sevdiğim akvaryumumu satıyorum akvaryum redseamax 250 yaklaşık 5 aydan beri kurulu vaziyette çalışıyor üst kapağı çıkarılıp yerine Vertex - Illumina SR 600 takılmıştır akvaryumda yaklaşık 25 30 kilo orjinal seramik kaya yurt dışından getirt diğim deltec mc500 VorTech MP40 dalga motoru yurt dışından getirdiğim askı aparatı 14 15 tane conh 1 adet yellow tang 1 adet powder blue akvaryumla beraber verilecektir hepsine istediğim fiyat 3800 tl zaten tek tek almaya kalksanız sırf armatürün sıfır 3500 tl dir 1 adette newjet 3000 vardır

3600 guncel

Guncel

Guncel arkadaslar bu listeye resun cl 450 newjet 1700 birde 3 asamali motorlu zatek aritmadan aldigim su aritma cihazi verilecektir hepsi fiyata dahildir

Yeni tank kurdugum halde aldırıcan bana yani :)

Neden olmasin

Guncel beyler taksit olayi yapa biliriz

Bende satmayı dusunuyordum RedSeaMax 250 akvaryumumu ancak sizden dolayı ilan bile veremiyorum :=)

Bu fiyata alası geliyor insanın.Hayırlı olsun alan kişi cok memnun kalacaktır.4000 TL sıfırı zaten :)

Ya oylede milleti gorsen cok acayip fiyatlar sunuyorlar insanin gulesi geliyor tamam pazarlik yapilir ama boyle degil

Cevapladim

Guncel

Guncel 3000 tl beyler

Resun cl 450 satilmistir digerleri guncel

Arkadaslar 2500 tl ye kadar indim dahada inmem acil evden cikmasi lazim tasiniyorum yeni eve

Rica etsem tel No verebilirmisiniz birkaç sorum olacak.saygılar...

Ilan kapanabilir satilmistir

Hayırlı olsun inan benim alasım geldi oldugu halde sevindim ama bir okadarda uzuldum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar