Keşfet

Satılık Redseamax 130, Tunze 9002

vural70

Yeni Üye
Ad Soyad
vural erkan
Redseamax 130 ----- 900 TL

3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. redseamax 250 ye geçtiğimden satılık. Camında üst tarafta paralel birkaç çizik var. Cam silicinin arasına kum sıkışması sonucu oldu. İlk yıllar acemilikten. Kendi protein skimmer ı çalışır durumda sorunsuz. Orjinal kapağındaki lambalar bitiktir. Zaten 2 yıldır kullanmıyordum. Yerine kendi yaptığım 6x24 w DIY sistemi kullanıyorum.

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=14504

6x24w t5 sistem : 220 TL

Plexiglas cam koruma, paslanmaz uygun açıda kıvrılmış reflektör. Akvaryumun arka kısmını kapatacak plexiglas yanında hediye. Balastlar tridonic atco. Üstte özel sessiz fanları mevcut. T5 ler 5 aylık. Takılı T5ler haricinde 6 adet 8 ay kullanılmış T5ler hediye.(Ati ve Aquascience)

Aqua Science Special x 2

Aqua Science Duo x 1

Aqua Science Blue x 2

Aqua Science Fiji Purple x 1

İki adet moonlight

Ayrıca kulladığım Tunze 9002 protein skimmer. 110 TL motoru yanık ama yerine aynı güçte motorla da güzel topluyor. Yanında redsea max için yaptığım pleksiglas medya rafı ücretsiz verilecektir.

Hiç kullanılmamış -Belki 1 saat - ATİ Actinic T5: 20 TL

BLV metal halide 150 W 14K sadece bir hafta kullanıldı. 80 TL

Tetratec dış filtre- EX600- 110 TL İçinde sadece medya rafları mevcut. Sünger vs. yok.

Coralife Aquaglove- eldiven 30 TL Sağ eldiven bir kaç kez kullanılmıştır.

Saygılar

Vural

Armatür soulslayer nickli arkadaşa rezerve.

güncel

Hayırlı satışlar vural üzüldüm gerçektende çok güzel bir akvaryumdu alana hayırlı olsun

Sağol dostum sorun yok aslında. içindekileri redseamax 250 ye taşıdım. üstüne de key led koydum. iyi görünüyor.bakalım mercan büyümesi nasıl olacak

rsm 130 satıldımı ?

hayır şu an satışta.

armatür rezerve diğerleri güncel

Moderatör tarafında düzenlendi:
Redseamax 130 - 800 TL

Eve iki akvaryum fazla geliyor. armatür hariç diğerleri güncel.

güncel

armatür satılmıştır.

Redseamax 700 TL

diğerleri güncel

güncel

akvaryum satıştan çekilmiştir. başlık kapanabilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar