vural70
Yeni Üye
- Ad Soyad
- vural erkan
Redseamax 130 ----- 900 TL
3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. redseamax 250 ye geçtiğimden satılık. Camında üst tarafta paralel birkaç çizik var. Cam silicinin arasına kum sıkışması sonucu oldu. İlk yıllar acemilikten. Kendi protein skimmer ı çalışır durumda sorunsuz. Orjinal kapağındaki lambalar bitiktir. Zaten 2 yıldır kullanmıyordum. Yerine kendi yaptığım 6x24 w DIY sistemi kullanıyorum.
http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=14504
6x24w t5 sistem : 220 TL
Plexiglas cam koruma, paslanmaz uygun açıda kıvrılmış reflektör. Akvaryumun arka kısmını kapatacak plexiglas yanında hediye. Balastlar tridonic atco. Üstte özel sessiz fanları mevcut. T5 ler 5 aylık. Takılı T5ler haricinde 6 adet 8 ay kullanılmış T5ler hediye.(Ati ve Aquascience)
Aqua Science Special x 2
Aqua Science Duo x 1
Aqua Science Blue x 2
Aqua Science Fiji Purple x 1
İki adet moonlight
Ayrıca kulladığım Tunze 9002 protein skimmer. 110 TL motoru yanık ama yerine aynı güçte motorla da güzel topluyor. Yanında redsea max için yaptığım pleksiglas medya rafı ücretsiz verilecektir.
Hiç kullanılmamış -Belki 1 saat - ATİ Actinic T5: 20 TL
BLV metal halide 150 W 14K sadece bir hafta kullanıldı. 80 TL
Tetratec dış filtre- EX600- 110 TL İçinde sadece medya rafları mevcut. Sünger vs. yok.
Coralife Aquaglove- eldiven 30 TL Sağ eldiven bir kaç kez kullanılmıştır.
Saygılar
Vural
3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. redseamax 250 ye geçtiğimden satılık. Camında üst tarafta paralel birkaç çizik var. Cam silicinin arasına kum sıkışması sonucu oldu. İlk yıllar acemilikten. Kendi protein skimmer ı çalışır durumda sorunsuz. Orjinal kapağındaki lambalar bitiktir. Zaten 2 yıldır kullanmıyordum. Yerine kendi yaptığım 6x24 w DIY sistemi kullanıyorum.
http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=14504
6x24w t5 sistem : 220 TL
Plexiglas cam koruma, paslanmaz uygun açıda kıvrılmış reflektör. Akvaryumun arka kısmını kapatacak plexiglas yanında hediye. Balastlar tridonic atco. Üstte özel sessiz fanları mevcut. T5 ler 5 aylık. Takılı T5ler haricinde 6 adet 8 ay kullanılmış T5ler hediye.(Ati ve Aquascience)
Aqua Science Special x 2
Aqua Science Duo x 1
Aqua Science Blue x 2
Aqua Science Fiji Purple x 1
İki adet moonlight
Ayrıca kulladığım Tunze 9002 protein skimmer. 110 TL motoru yanık ama yerine aynı güçte motorla da güzel topluyor. Yanında redsea max için yaptığım pleksiglas medya rafı ücretsiz verilecektir.
Hiç kullanılmamış -Belki 1 saat - ATİ Actinic T5: 20 TL
BLV metal halide 150 W 14K sadece bir hafta kullanıldı. 80 TL
Tetratec dış filtre- EX600- 110 TL İçinde sadece medya rafları mevcut. Sünger vs. yok.
Coralife Aquaglove- eldiven 30 TL Sağ eldiven bir kaç kez kullanılmıştır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Saygılar
Vural