Keşfet

Satılık Remora Ve Blue Lobster

Azmi Sönmez

Yeni Üye
Ad Soyad
Azmi Sönmez
Remoranın resmi yaklaşık 6 7 ay öncesindeki resmi çünkü şuan sumpta yaşıyo :(

boyu yaklaşık 55cm falan.

fiyat olarak 150 YTL istiyorum ve çok bir fiyat değil bence sadece elimden çıkması için istiyorum..balık yaklaşık 2 senedir bende ve fazlasıyla dayanıklı ve sağlıklı bir balıkdır.

2. olarakda Blue lobsterımı satmaya karar verdim.gövdesinin boyu 20 cm falan..antenleri tam açtığında 1 metre falan açıyor 2 anten arası..3 kez kabuk değiştirdi ve oda sağlıklı ve hiçbir sorunu yoktur..

ankarada olanlar gelip görebilir...

lobster içinde 250 ytl istiyorum.

şimdiden teşekkür ettim herkese

lobsterda üstteki resimde sağ üstte gözüküyo..güncel resim çekemedim işyerinde değilim fakat dediğim gibi hiçbir sorunu yok gelip görebilirsiniz yada isterseniz akşam üstü güncel resimlerini çekerim..remoranın günce resmini istemeyin sumpta günahtır hayvanı öyle çekmek
default_tongue%20(1).gif

Moderatör tarafında düzenlendi:
Manşallah Çok güzel akvaryum almayı düşünürdüm fakat akvaryuma zannedersem büyük gelir 150x65x50

Hayırlı satışlar

Lobster gelmez ya büyük :) remorayı ben eskiden 150lik tankta bakıyordum o pek olmuyordu doğruya doğru ama lobster olur bence bi düşünün :)

kabul falan değiştiriyo çok güzel tavsiye ederim zaten şahane bir balık..mükemmel renkleri var kocman ucuz yakışıklı

(direk pazarlama moduna girdim
default_tongue%20(1).gif
)

Bence Ankara'da ki alışverişmerkezi ile görüsün belki onlar alabilir.Ev tipi akvaryuma zor gider.

almıyo Panoradakiler ya :)

izmirdeki firmadan onay gelmemiş tanka balık ekleme konusunda..belkide çekiniyolardır hastalıklı vs diye ama sonuçta karantinaya falanda alınabilecek birşey ki hiçbirşeyi yok balığın gerçekten şaşırtıcı derecede dayanıklı..ne şartlar geçirdi hala hiçbişey olmadı balığa :)

azmi 5-6 aya dayanabilir se 160x90x60 tankıma alabilirim :D

mutlaka dayanır eminim :D

herhangi birini alan red leg hermit veya blue leg hermit hediye

ikisini alana ikisi hediye :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar