Keşfet

Satılık Sağlıklı Mercanlar

farukgursoy

Yeni Üye
Ad Soyad
faruk

herkese merhabalar öncelikle mercanlarımı yavaş yavaş sps ye geçeceğim için satıyorum gayet sağlıklılar 

no1)Xzenia türü XXL boyda kayasıyla beraberdir.akıntıda özgürce dalgalanması mest edecektir 150 tl

no2)Cup coral XL boyda canlılığı sağlığı mükemmeldir polipleri bu kadar uzun olanı nadir bulunur 150 tl

no3)Bubble coral XXL balonları gün geçtikçe artmaktadır 150 tl 

no4)ricorda yuma kayasıla beraber 10 kafadan fazla bir tutam da xzenia 175 tl

no5)farklı 2 tür yuma  kayasıyla beraber verilecektir 15 adetten fazladır 225tl

yumalar durmadan yavru vermektedir alan pişman olmaz inşallah 

not :iki yuma kayasının arasındaki turuncular satılık değildir 

şimdiden yani sahiplerine hayırlı seyirler 

Slm kargo yaparsanız No 1 almak ısterim

selam faruk o xzenia hala duruyomu sende gercekten cok güzeldi 

selam faruk o xzenia hala duruyomu sende gercekten cok güzeldi 
 evet engin abi duruyordu bayada büyüdü akvaryumu işyerine taşıdım sistemi ve akvaryumu değiştirdim yener abiye akvaryum yaptırdım şimdi sps ye hazırlık yapıyorum 

ee o balığı dediğin fiyata satsaydın valla kim olduğunu umursamaz enayi derdim :D cünki fiyatını sölediğinde şaşırmıştım 

faruk xzenia fırak yapabilirsen bi kaç kök alabilirim yok yapamam dersen hepsini aldım napim gözüm kaldı :D bu arada o balığın fiyatı şimdi nasıul bilmiyorum ama o gün gördüğüm haliyle en az 200 liraydı şimdi xL yi gecmiştir :D 101 lira veririm bak :D hatırlıyomusun parayı ver al git demiştin bende hocam napıyon sen deyip balığı almamıştım ne kdr insaflıyım yavv:d

faruk xzenia fırak yapabilirsen bi kaç kök alabilirim yok yapamam dersen hepsini aldım napim gözüm kaldı :D bu arada o balığın fiyatı şimdi nasıul bilmiyorum ama o gün gördüğüm haliyle en az 200 liraydı şimdi xL yi gecmiştir :D 101 lira veririm bak :D hatırlıyomusun parayı ver al git demiştin bende hocam napıyon sen deyip balığı almamıştım ne kdr insaflıyım yavv:d

no.1 xzeniaları aldım faruk 
Allah senden razı olsun o gün bana bırakmıştın balığı. abi ii diyorsunda Xzenia bir arkadaşa söz verdim Fahrettin kardeşime 

kargoyu nereye göndereceksin havalar sıcak bilgin olsun

no 1 satılmıştır Fahrettin kardeşime diğerleri aktiftir hayırlı seyirler 

Faruk beye çok teşekkür ederim çok itinalı paketlemiş canlıları

Konu görüntüleyen kullanıcılar