Keşfet

Satılık Schuran 150

clownfish

Yeni Üye
Ad Soyad
Burak Altıntaş
Tankımı daha ufak bir tankla değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden PS imi satacağım.

Model : Schuran 150

Motoru: Aqua-bee 2000/1

Kullanım süresi : 1 yıl dan az

Durumu : Çok temiz, sıfırdan ayrıt edilmesi çok zor, sararma, solma, çizik, leke vs yok, sıfır diye satılabilir...

Motor durumu: Çok temiz

(motoru çok yeni, önceki motoru elimdeki fazla ürünlerle satıldı üzerindeki motor 2 ay kullanıldı, mıknatıs vs çok yeni, motoru da sıfırdan pek farklı değil)

Fiyat : 750 TL

İrtibat : Özel mesaj

Not: Cumartesiye kadar offline olacağım, ancak cumartesi yanıt verebilirim...

Gelen mesajlara yanıt yazıyorum ama burada da belirteyim, yazdığım fiyat son fiyattır arkadaşlar, Ps çok temiz, bu fiyattan alan olmazsa büyük de gelse kendim kullanacağım...

Bu arada daha büyük tank için düşünen olursa, elimde sıfır Eheim1260 (2500lt/sa, 4m yukarı basış) da var, aynı ps bu motor bağlanarak da çalışıyor,

kapasite ve yaptığı temizlik 2 katına çıkıyor, Eheim motor ile isteyen olursa rakam 1030 TL (motor sıfır kutusunda)...

Saygılar, sevgiler...

Güncel,

Schuran 150

500-1000lt arası akvaryumlar için, ben 400lt de kullanıyordum, kullandığım sürece tankımda hiç NO3 görmedim (iyi marka testlerle). 250-300lt ye geçişim nedeniyle satıyorum

su emişi 1000lt/s

hava emişi 350-400lt/s

sıfırından ayırt etmeniz çok zor,

750TL

Güncel,
Schuran 150

500-1000lt arası akvaryumlar için, ben 400lt de kullanıyordum, kullandığım sürece tankımda hiç NO3 görmedim (iyi marka testlerle). 250-300lt ye geçişim nedeniyle satıyorum

su emişi 1000lt/s

hava emişi 350-400lt/s

sıfırından ayırt etmeniz çok zor,

750TL
1000 lt tanka yeterlimidir?

Moderatör tarafında düzenlendi:
1000 lt tanka yeterlimidir?
bir önceki mesajımdaki linkte de belirtildiği gibi bu model 500 ila 1000 lt arasındaki tanklara tavsiye edilen model...

1000lt tankta kullanan Davoud Bey var isterseniz kendisinden 1000lt tanktaki performansı hakkında bilgi alabilirsiniz...

Biraz büyüğü olsun daha iyi olsun mantığı schuran için pek geçerli değil, bu marka PS ler en iyi performansı tavsiye edilen lt aralığında kullanılırsa veriyor deniyor.Ben 400lt tank, 70lt sump olan bir sistemde kullanıyordum, tankımda hiç NO3 görmedim, ne bol yemleme sonucu, ne kayalarımdan bazılarını kurutup tekrar koyduğumda tankta 2mg/lt den daha yüksek NO3 sonucu hiç okunmadı testlerimde...

(testler salifert ve tropicmarin)

eğer tankınızda çok canlı ve balık yükü varsa ve yetersiz gibi olduğunu hissederseniz ilerde modifiye imkanı da var...

Bir üst model olanın motorunu bu modelde de kullanabiliyorsunuz(eheim1260 motor), yabancı forumlarda okuyup denedim,

aşırı temiz bir su oluyor, tabi fazla toplatmanın eksisi de bir miktar katkıları da götürmesi muhtemel oluyor...

Not:C.tesi ye kadar cevap veremeyebilirim, sorusu olana C.tesi cevap yazabilir, Pazar akşamından itibaren de PS'i gösterme, resim ekleme gibi imkanlarım olacaktır...

Saygılar...

Satış iptal edilmiştir...

Konu görüntüleyen kullanıcılar