Keşfet

Satilik Schuran Jetskim 200

yeniraki

Yeni Üye
Ad Soyad
Fikret
Takriben 2 yil once aldim ancak 1 ay dahi kullanmadim. Sifir gibi; Eheim pompasi, kutusu ve icinden cikan tum dokumanlari, vs mevcut.

1200 YTL

Ankara

(Show akvaryumdan 1600 nakit almistim)

Fikret bey hayırdır hobiyi bırakıyor musunuz? çoktandır mesaj yoktu sizden:( :( selamlar saygılar..

Verebileceğiniz son fiyatı verirmisiniz.

Dr Hakan,

Merhabalar, Yok birakmiyorum ama bu skimmeri aldiktan hemen sonra ben buyuk bir skimmer yapmistim. 30 cm capinda, 180cm uzunlugunda, mazzei enjektor le su aliyor ve ayrica thread wheel ile resirkulasyon yapiyor. Bu skimmer gecen zaman icinde sorunsuz calisti ve calisiyor. Schuran da bos yere evde yer isgal ediyor. Bir ilan veriyim dedim.

Sizden ne haberler?

Dynamicman,

1200 e satarsam 400 bin zarar etmis oluyorum zaten. Son 1200YTL. Hakan Yildiz isen senle alisveris yapmam. Sen daha once 85 dolarlik polip diye 7 dolarlik polibi satan 700 milyon verdigim ve karsiliginda yasayan bir mercan satmayan sonrada telefona cikmayan sahis degilmisin?

anlattığınız skimmerin yanın da schuran bile sönük kalır gibi geldi.. bol tuzlu sağlıklı canlılar sizlere...Canlı kaya nete biraz haksız çıkış yapmış olamazmısınız??? çünkü canlı garantisi ile hep satardı da.. selamlar saygılar Fikret Bey:)

Fikret BEy,

Benim yerim yurdum bellidir. Zaten biliyorsunuz. İşim gereği telefonunuza cevap verememiş olabilirim. Ama bu kasıtlı asla olmaz. Gelip alacaktım diyorsunuz keşke gelseydiniz. hem eleştirileri yüz yüze yapar hemde kahve içerdik. Temmuz ayından buyana unutulan bir konu olmuş olabilir. Hata olabilir. Telafisiz bir durum zaten değil. Tepkinizin bu kadar geç ve bu derece olmasını bana yapılan haksızlık olarak adlandırıyorum.

Poliplerin fiyatları sitede zaten vardı size farklı bir fiyat uygulama şansımız zaten olamaz. Sizi temin ederim sizden yapacağımız haksız bir para alımının peşinde olamayacak kadar onurlu insanlarız bizler. Canlıdan memnun olmayan arkadaşların paralarını şimdiye kadar hep iade ettik, sizinkini niye iade etmeyelim. Size kastımız niye olsun ki söylediğiniz gibi bizde üçün beşin beşinde insanlardan değiliz.

Sizi anlıyorum ancak tepkinizin bu şekilde olması beni çok üzdü. Sizinle şahsen de tanışıyoruz. Bizim böyle bir duruma düşmekten imtina eden insanlardan olduğumuzu bilmenizi ve bunu anlamanızı rica ediyorum.

Tabirlerinizin kızgınlıktan kaynaklandığını ve gerçekte bu tarz konuşacak biri olmadığınızı biliyorum.

Sizi yarın arayarak ziyaret etmek ve konuyu yüz yüze görüşmek isterim. Hatalarımızı düzeltmek en büyük arzum. Sizi üzdüğümüz için emin olun bizde çok üzgünüz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar