S Seth Yeni Üye Katılım 28 Kas 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad Ozgur 8 Ara 2007 #2 shoulder tang 70 ytl. Çok sağlıklı, kuru yem kabul ediyor. akvaryum 80 lt ve palyaçoları biraz rahatsız ettiği için satıyorum.
shoulder tang 70 ytl. Çok sağlıklı, kuru yem kabul ediyor. akvaryum 80 lt ve palyaçoları biraz rahatsız ettiği için satıyorum.
U Unixhelp4you Yeni Üye Katılım 9 Kas 2007 Mesajlar 339 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 Ad Soyad Sem 9 Ara 2007 #3 Seth' Alıntı: shoulder tang 70 ytl.Çok sağlıklı, kuru yem kabul ediyor. akvaryum 80 lt ve palyaçoları biraz rahatsız ettiği için satıyorum. Genişletmek için tıkla ... Resim ekleme sansınız var mı acaba.Gri ve siyah olanından sa hemen almaya gelebilirim.Orange shoulder tang se ilgi alanıma girmez Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Ara 2007
Seth' Alıntı: shoulder tang 70 ytl.Çok sağlıklı, kuru yem kabul ediyor. akvaryum 80 lt ve palyaçoları biraz rahatsız ettiği için satıyorum. Genişletmek için tıkla ... Resim ekleme sansınız var mı acaba.Gri ve siyah olanından sa hemen almaya gelebilirim.Orange shoulder tang se ilgi alanıma girmez
Konu Sahibi S Seth Yeni Üye Katılım 28 Kas 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad Ozgur 9 Ara 2007 Konu Sahibi #4 Orange shoulder tang. Üye akvaryumlrı bölümünde balığın resimler mevcuttur.
P PESCATORE Yeni Üye Katılım 18 Ocak 2006 Mesajlar 69 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad Faruk Albayrak 9 Ara 2007 #5 Unixhelp4you' Alıntı: Gri ve siyah olanından sa hemen almaya gelebilirim.Orange shoulder tang se ilgi alanıma girmez Genişletmek için tıkla ... Orange shoulder tang, yavruyken sarı, erişkin olduğunda gri ve siyah olur.
Unixhelp4you' Alıntı: Gri ve siyah olanından sa hemen almaya gelebilirim.Orange shoulder tang se ilgi alanıma girmez Genişletmek için tıkla ... Orange shoulder tang, yavruyken sarı, erişkin olduğunda gri ve siyah olur.