Keşfet

Satılık Sıfır Akvaryum ( Yeneryilmaz Yapımı)

OceanSpecialty

Yeni Üye
Ad Soyad
Kadir
http://

Hobiyi tamamen bıraktığım için elimde son kalan akvaryum ve son birkaç malzemede satılıktır

Akvaryum 100*60*50 h 12 mm 3* extra clear olmak üzere sıfırdır su değmemiştir bundan önceki tankta sorun yaşadığım için Yener usta sağolsun tartışmasız yeni tankı yapıp teslim etti mobilya ve sump ta sıfırdır bir abimiz alacağını söylemişti fakat 1 aydır haber alamadığım için ilan açtım ana tankında mobilyanında üstündeki jelatinler dahi açılmamıştır nakliye alıcıya aittir araca kadar taşımada yardımcı olabilirim. Bu tanka taşırmayı özellikle içten yaptırdım Elos marka tanklarda bu şekilde olduğu için daha iyi bi bildikleri vardır diye düşünüyorum ayrıca akvaryum dışında extra alana ihtiyaç duyulmuyor bu sayede arka cama istenen şekilde forex üstüne renkli film veya direk cama reklamcılarda satılan reklam filmlerinden yapıştırılabilir isteğe göre ben arka camıda silmeyi düşündüğüm için sade bıraktırmıştım ..

Mobilya 104*62*100 h ölçülerinde beyaz parlak mobilyadır kapıları çift olup basmalı açılmaktadır taşıyıcı olarak 10*5 cm ahşap iskelet üstüne giydirmelidir.

Sump 60*50*45h cm 3 bölmeli ( ps ve reaktör kısmı, geri dönüş ve tatlı su ekleme bölümü ) Sumpı biraz kısa yaptırma sebebim mobilya içinde extra boşluk olmasını istememden kaynaklıdır , yem test tuz ölçer su değiştirme kovası vs. tüm ıvır zıvır malzemeleri böylelikle mobilya içinde gizleyebilmiş oluyoruz böylece ev ahalisinin gözüne biraz daha az batıyoruz daha sağlıklı akvaryum ve daha sağlıklı ruh haline sahip olabiliyoruz her nekadar ben dikiş tutturamıyor olsamda

Aslında belki yeniden kurarım diye epey bekledim fakat vücut geliştirme istasyonu siparişi verdiğim için akvaryumu olduğu yerden kaldırmam gerekli baklavaları 3 kga çıkardığım zaman yeniden hobiye başlarım belki herneyse çok uzattım

Kafamdaki rakam 1150 lira, bana  1550 lira civarına maloldu aldığım şekilde sıfır olarak satılıktır.

Bayrampaşa , Kocatepe mahallesindeki evimden teslimdir 0544 9088469 cep numaramdan ulaşabilirsiniz Hafta içi ve Cumartesi gece 11 den sonra pazar günleride gündüz dahil iftardan önce veya iftardan sonraki saatlerde alınabilir.

Ayrıca elimde mevcut

_Aquabee Up 3000 sump kafa motoru ( 40w 240 cme 3000 litre basabilen ekonomik sessiz çalışan bir kafa motoru) Reefland Akvaryum Garantili 3 hafta kullanıldı fiyatı 175 lira

_Grotech su ekleme ünitesi; 3 haftalık Akvaryum Merkezi garantili 175 lira

_Tunze Turbelle nano stream 6025 Dalga motoru ; Buda 3 haftalık extrem akvaryumdan alınma fiyatı 100 lira

3 üründe kutulu olarak durmaktadır Akvaryum ve ekipmanları komple almak isteyene fiyatta bir kolaylık yapabilirim.

Hocam selam,

Kayalar satiliksa fiyat ne düşünürsün?

Ben talibim.

Kayalar ve aydınlatma daha önce verildi satılık olanlar sadece yazdıklarım.

Güncel Liste

Akvaryum 1100 tl

aquabee up 3000 150 tl

grotech su tamamlama 150 tl

tunze 6025 dalga motoru 100 tl ,

toplu alımda nakliye ücreti bana aittir.

Güncel Liste

Akvaryum 1100 tl

aquabee up 3000 150 tl

grotech su tamamlama 150 tl

Grotech Su tamamlama Faruk Gürsoy abime satılmıştır hayrını görmesini dilerim diğer malzemeler mevcut fiyatlarıyla günceldir.

Akvaryum haric digerlerinde var Mehmet bey .

ben özellikle akvaryum için kargo sordum olursa akvaryuma talibim urfada ilk olacak tabi bu tip akvaryum modeli

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nakliyeyi öderseniz buradan yükleriz neden olmasin Mehmet Bey tabi 500 lirami 1000 lirami alirlar onu bilemem, bu rakamlari göze alirsaniz benim icin sorun yok :)

nakliye firmaları 100 120 tl gibi fiyat alır

Güncel Akvaryumun nakliye kısmı bana aittir sadece İstanbul Avrupa yakası için ( nakliyeci ayarlama ve ücreti sadece, kapıya kadar getirme şansım yok )

Güncel Liste

Akvaryum 1100 tl

aquabee up 3000 150 tl

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri