Keşfet

Satılık Sıfır Hiç Kullanılmamış Akvaryum

emrahemiroglu

Yeni Üye
Ad Soyad
Emrah EMİROĞLU
arkadaşlar bir takım sebeplerden ötürü daha bir kere bile içine su koymadığım akvaryumumu satıyorum ölçüleri 150x70x60 sampa inişler dipten sağlı sollu cift deliklidir delik capları 40 lık. (600 YTL ) son fiyat alan arkadaşa altındaki profili ve üzerene kendim kapladığım dolabı hediye veriyorum

not:12mm cam kullanılmıştır..

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar burdan görebilirsiniz resimleri

saygılar...

Akvaryum baya güzelmiş alana hayırlı olsun...

Sayidende akvaryum çok güzel alana hayırlısı olsun ölçülerini çok begeniyorum senın tankın abi.

Sayidende akvaryum çok güzel alana hayırlısı olsun ölçülerini çok begeniyorum senın tankın abi.
saol kardeşim almak isteyen olursa vericem yada iyi temiz bir bm200 lede takas yapabilirim.. :)

AKVARYUM GÜZEL AMA SANIRIM SALONUN ORTASINDA BÖYLE BİR HAVUZ OLMASINA YENGE MÜDAHALE ETTİ. :)

AKVARYUM GÜZEL AMA SANIRIM SALONUN ORTASINDA BÖYLE BİR HAVUZ OLMASINA YENGE MÜDAHALE ETTİ. :)
:D fazıl bey hanım manım değil ,karadeniz damarım tutarsa 3 tonluk yaptırırım :D

ama olay büyük olmasından ziyade masrafı çok tamamen bilgisizlikten giriştik böle büyük bi tanka daha küçük bi tank yapmak istiyorum resif için ;)

güncel...

emrah bey tank bence çok büyük değil. daha küçüğünü kuracaksınız bu sefer keşke büyüğünü kursaydım diceksiniz.düşün maliyetle güzel bir resif çıkabilir ortaya.

Emrah abiyi iyi taniyorum o tank onu zorluyucak diye düşünüyorum sayidende büyük tankın büyük masrafı oluyor.

çetin bey benim tankta düşük maliyetle ne olur, ne yapabilirim, iyi ekipmanların katkı maddelerinin vs...fiyatları ortada :)

sizin tavsiyeniz nedir neler bakabilrim ben...

syg.......

Emrah abiyi iyi taniyorum o tank onu zorluyucak diye düşünüyorum sayidende büyük tankın büyük masrafı oluyor.
sefer kardeşim yaşayıp görücem galiba vaz gecemiyorum bi türlü ....

bi ucundan tuttum valla :)

Senin için hayırlısı neyse o olsun abi bi dene bişi kayvetmezsin ama ayarını biliceksın fazla açılmıcaksın.

abi bence marin + soft olur. maliyette ışıkta katkıda düşer.

SOFT MERCAN ÖRNEKLERİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

zoa, mashrum,xenia, gorgonia, veya çeşitli lps ler

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri