Keşfet

Satılık Softlar.

lanaya

Yeni Üye
Ad Soyad
Hakan Kabaer
merhablar;

takasta umduğumu bulamadığım için aşağıdaki mercanlar satılıktır..

bir deniz kabuğunda 15 kadar iri kiremit kırmızı polyp ve yine aynı kayada bir iri 2 minik yeşil kahverengi button polyp 25 ytl

bir deniz kabuğunda 15 kadar içi açık pembe tantekülleri parlak metalic turuncu zoa 25 ytl.

küçük bir kayada 5 büyük 2 minik fosforluyeşil trompet coral 40 ytl.

zoa tnkr nickli Hakan beye ayrılmıştır.

merhablar;

takasta umduğumu bulamadığım için aşağıdaki mercanlar satılıktır..

bir deniz kabuğunda 15 kadar iri kiremit kırmızı polyp ve yine aynı kayada bir iri 2 minik yeşil kahverengi button polyp 25 ytl

bir deniz kabuğunda 15 kadar içi açık pembe tantekülleri parlak metalic turuncu zoa 25 ytl.

trompet coralın resmini yollarmısnız talibim kendisine! :)

birde poliplerın resmını yollayın isterseniz satış bir nebze daha kolay gerçekleşir en azından benım gıbı resım ısteyenlere cevap yazmaktan kurtulursunuz :D

merhabalar;

makinem yok malesef.

kalanlar;

bir deniz kabuğunda 15 kadar iri kiremit kırmızı polyp ve yine aynı kabukta bir iri 2 minik yeşil kahverengi button polyp 25 ytl

Selam bende canlıların resimlerini rica ediyorum.

resimle ilgil tüm mesajları cevapladım buraya da yazdım. malesef makinem yok çekemiyorum. isteyen gelip görebilir.

hakan bey trompeti sızden nasıl alabılırım mesaj atıyorum ama gelmıyor heralde size??nerden nasıl alabılırız nerde buluşabılırz??

sizin kutunuz doluydu. cevap yazdım.

Trompet ve zoa satılmıştır.

tek kalan Polyp tir.

istanbul avrupa yeşilpınardayım. haftasonu taksim mecidiyeköy eminönü vb teslim edeiblirm.

polyp hala günceldir.

polypi emsal değerde tek parça kayayla değişebilirim.

ilan günceldir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar